Chokolademus

Nedtælling til påske

Påsken er en højtid, når det drejer sig om ost. Tænk bare på påskefrokosterne og de skønne osteborde, der venter. Og naturligvis skal påsken også fejres på en osteblog. Allerede i morgen ruller den første konkurrence fra start – og jeg kan afsløre, at for en ægte ostefan vil der være gode og relevante præmier.

Mens vi venter på påskens herligheder vil jeg præsentere dig for tre meget anderledes ‘oste’, jeg er stødt på.

Sæbe med osteduft eller ost med sæbeduft?

Her er en ost, som man ikke skal sætte tænderne i.  Til gengæld duftede den liftligt og rent, og mange hænder er her i huset blevet vasket rene med både emmentaler og danablu (som jeg synes de ligner mest 🙂 ).

Sjove oste

Osten til den søde tand

Denne mus på et par skiver ost pyntede på nogle chokolader jeg engang fik foræret. Det må være den ultimative ost til den, der også har en sød tand.

Chokolademus

The Cheester Egg

Den sidste ost er faktisk en rigtig ost. Den er udtænkt af en engelsk madblogger. Annem Hobson står bag bloggen So Wrong It’s Nom, og hun har kreeret dette anderledes påskeæg, som hun har fået et lille mejeri til at fremstille. Ægget vejer 260 g og sælges i et begrænset antal i England under navnet The Cheester Egg. Se videoen herunder, hvordan ægget ser ud, og hvordan det bliver lavet.

 

 

 

Glædelig påske! Happy Cheester! Og på gensyn på Ostesnak.dk!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*