Nyhedsbrev Ostesnak

Ja tak til nyhedsbreve fra Ostesnak!

Ostebloggen har snart seks års fødselsdag. Ostesnak er fortsat en blog, men der er også kommet bl.a. en instagramprofil og en facebookside til. I dag finder vi så mange posts, indlæg og nyheder, og hvis I har det som jeg, kan det være svært at få overblik, og skille det irrelevante fra uden at gå glip af noget væsentligt.

Derfor er tiden kommet til at præsentere jer for Ostesnaks nyhedsbrev.

Idéen er at jeg ca. en gang om måneden vil samle op på bloggens seneste indlæg, men også sende jer anden oste-information, som jeg tænker er relevant. Det kan fx være invitationer til mine ostesmagninger, spændende nyheder fra osteverdenen eller en konkurrence.

Lyder det interessant? Tilmeld dig under billedet.

Nyhedsbrev

Ja tak til nyhedsbreve fra Ostesnak

* feltet skal udfyldes
Nyhedsbrev

 

En særlig hilsen til dig, der i dag får bloggens indlæg på mail

Måske er du en af de mange, der i dag modtager nye indlæg direkte i din mailboks. Det kan du sagtens fortsætte med at gøre, det sker automatisk, hvis du ikke ændrer noget.

Hvis du fremover vil modtage nyhedsbrevet, skal du aktivt tilmelde dig.

Og hvis du samtidig vil afmelde de mails, du allerede får i dag, kan du gøre det i bunden af mailen. Driller det, kan du altid skrive til mig (camilla@ostesnak.dk), så klarer jeg det for dig.

 

Har du noget på hjerte?

Jeg håber inderligt, at du vil tage godt imod mine nyhedsbreve. Husk at du – som altid – er velkommen til at skrive til mig med ris og ros.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*