Ost på bordet-forside

Nu skal der OST på bordet!

Efter mange måneders arbejde er min ostebog gået i trykken. Det har været en fantastisk spændende og intens proces, og jeg er så glad for resultatet og glæder mig til at dele det med jer alle. Det har været en fornøjelse at arbejde med så dygtige og inspirerende mennesker, der hver især har sat deres personlige præg på bogen. Fx har Ditte Ingemann taget de skønne billeder (hun står både bag bloggen The Food Club og har udgivet flere kogebøger).

Titlen er OST på bordet – og forsiden ser sådan ud:

Ost på bordet-forside

Indtil bogen kommer den 23. marts, så lad os nyde nogle af Dittes skønne billeder:

Billeder fra OST på bordet

8 kommentarer

 1. Hej Camilla,

  Mega fedt med din kommende kogebog. Forsiden ser rigtig flot ud. Det er noget af et arbejde at få sat sådan ene bog i trykken :o) Men en tilfredsstillelse at læne sig tilbage, for en stund, og sige ja tak!

  Tillykke med bogen – glæder mig til at se der færdige resultat.

  • Tak, Lars. Jeg nyder det og er samtidig spændt på at stå med den trykte bog i hånden. Mange hilsner Camilla

 2. Det er da bare SÅ spændende – tillykke !
  Glæder mig til at bladre i den, og til at få inspiration til ostebordet.

  Kh La Cucina Nada

 3. STORT til lykke Camilla – det er SÅ godt gået, og jeg skal selvfølgelig købe bogen, når den udkommer. Ikke mindst pga de smukke billeder af Ditte Ingemann. Knus

  • Tak Linda. Jeg kan love dig, at du ikke bliver skuffet over billederne. Glæder mig til ar vise dig den.

   Kh Camilla

 4. Wow, fedt! Tillykke med det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*