Læste du gæsteblogger Louise Dandanells historie om danablu?
Ligesom Danablu er inspireret af de franske oste, har hun også ladet sig inspirere af det franske køkken, hvor man serverer et lille stykke krydret brød bagt på bagepulver til vinen inden maden. Hun har naturligvis krydret brødet med Danablu. Her får du opskriften på hendes danablumuffins.
Foto: Louise Dandanell Ørsted
Danablumuffins
Ingredienser (12 stk):
100 g Danablu
150 g smør
2 æg
Ca. 2 dl mælk
250 mel
1 tsk bagepulver
1 spsk hakkede, friske krydderurter f.eks. timian, rosmarin, salvie
Tænd ovnen på 180 grader. Smuldr osten. Smelt smørret. Pisk æggene sammen og rør smør og mælk i. Bland mel og bagepulver og pisk det i dejen sammen med krydderurterne. Hvis dejen er for fast, tilsættes mere mælk. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ca. 25 minutter. Afkøl på en rist. Opbevar muffins i en plasticpose, når de er afkølede.
Find flere af Louises opskrifter på bloggen Louises Køkken.