Jeg skal være ganske ærlig og sige, at jeg var spændt på at kaste mig ud i en virtuel ostesmagning, da jeg for første gang gik live den 27. marts 2020. For hvordan kan man tage noget så sanseligt som ost og gøre det til en virtuel oplevelse for mange, der sidder spredt rundt omkring? Og som jeg ikke engang kan se?

Men faktisk gik det. Og efter kommentarer, mails og tilbagemeldinger, så gik det faktisk godt. Rundt omkring i hele Danmark (og et par steder i Norge) sad familier med lækre veltempererede oste og forskelligt tilbehør omkring spisebordet med en skærm.

Nu gør vi det igen!

Her et par uger efter sidder vi stadig derhjemme. De store påskefrokoster er aflyst – men vi kan jo mødes på denne måde og spise lidt god ost.

Når du er tilmeldt, modtager du straks en mail, der fortæller, hvilke oste og tilbehør, du skal sørge for – og nok så vigtigt: Hvordan du kobler dig op til selve ostesmagningen på fredag.

Virtuel Ostesmagning

Inviter dine kære til ostesmagning

Selv om I ikke mødes fysisk i år, kan du sagtens invitere dine kære til ostesmagning:

Kopier URL’en: https://mailchi.mp/ostesnak/virtuel-ostesmagning-10-4 og send på SMS eller i en mail.

På gensyn!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 5. april 2020Categories: OstesmagningTags: , , ,

2 Comments

 1. Cecilie 14. april 2023 at 09:37 - Reply

  Hvor ville det dog være rart med nogle årstal så man kunne finde ud af om der er tale om en ny ostesmagning eller en gammel.

  • Ostesnak 14. april 2023 at 10:06 - Reply

   Hej Cecilie,
   Tak for din besked – det har du da ret i. Jeg har ikke lige tænkt over det 🫢😁 men det retter jeg til. Alle aktuelle smagninger ligger altid her: https://ostesnak.dk/ostesmagninger/

   Mange glade ostehilsner
   Camilla

Skriv en kommentar