Det gode tilbehør til ost

Hvad er det gode tilbehør til ost? Efter min mening er der ikke et enkelt svar, men rigtig mange muligheder. Helt enkelt som en pære skåret i skiver, lidt jordbær eller nogle tørrede frugter og mandler. Men også en sød kompot eller en lidt mere krydret chutney går godt til de fleste oste.

Den seneste tid har jeg via mit arbejde haft rig lejlighed til at tale om ost og tilbehør. Disse rosiner tog virkelig kegler, så her får du opskriften. Man kan også lave lagen med rødvin, men som et alternativ uden alkohol er kirsebæreddike virkelig god. Prøv selv!

Rosiner i kirsebæreddike

ROSINER I KIRSEBÆREDDIKE
2,5 dl kirsebæreddike (jeg brugte Meyers)
100 g brun farin
150 g rosiner

Kog eddike og farin i ca. fem minutter, til det meste af eddikeduften er forsvundet. Kom rosinerne i et glas og hæld lagen over. Lad det trække – gerne et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *