I går holdt vi fødselsdagsbrunch for familien, og osteindslaget var denne gang en bagt brie. Den vakte stor begejstring – og så er den utrolig nem at lave.
Bagt brie med skinke og timian
Ingredienser:
en rund brie på 500 g
6 store og tynde skiver kogt skinke
olivenolie
timiankviste
peber
Læg skinkeskiverne som i en stjerne på et stykke bagepapir, lad enderne mødes i midten. Placér osten på midten. Fold skiverne op om brien, sørg for den er dækket godt.
Dryp lidt olivenolie på, kom timiankviste og friskkværnet peber på.
Bag i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Tag osten ud af ovnen og vent 15-20 minutter med at servere den. Servér med brød.
[…] bloggen: Camembert bagt med blåbær (se billedet herover) Indbagt brie med pære og tørret frugt Brie bagt med skinke Hurtig hapser med brie og granatæble Ostefondue af […]
Har lige fået det til frokost med lidt rugbrød til – smagte fantastisk!!!!
Dejligt at høre Fortsat god weekend.
Herligt ! Osteretter, véd man, hvad er ! –Så, nye opskrifter incl. oste-bord-ogbøger er velkomne –Incl. tapas-retter ! –Som er det nye “sort” !
Ja tak, mere af det!
Dejligt og nemt
Også fint pakket ind i en brioche- eller alm. gærdej Eller bare en tortilla, hvis der lige skulle ligge nogle i køleskabet
Gode tips, Dikte. Tak for at dele. Knus til dig