Omelet parmigiano reggiano

Æggekage med palmekål og parmesan

Der er mange måder at starte dagen på. Der er de dage, hvor man kommer liiiige lidt for sent ud af sengen og går måske endda rundt resten af dagen med en fornemmelse af at være fem minutter for sent på den. Og så er de dage, hvor man tager sig lidt ekstra tid. Tid til at vågne. Tid til at nyde gåturen med hunden. Tid til at smage ekstra godt på kaffen med den varme mælk. Og tid til at lave en anden slags morgenmad end den sædvanlige.

Omelet parmigiano reggiano

Her fik jeg lavet en æggekage med stegt palmekål, toppet med flager af umamirig parmesan. Så kan dagen bare komme an!! Du kan i øvrigt også lave æggekagen som frokostret.

Omelet parmigiano reggiano

Æggekage med palmekål og parmesan (1 person)

  • 1 håndfuld palmekål
  • olivenolie til at stege i
  • salt og peber
  • 1 tsk Cabbage Karma fra Mill & Mortar*
  • 2 æg
  • Lidt parmigiano reggiano (eller anden fast ost)

*Jeg har ingen andel i Mill og Mortars krydderiblanding – andet end, at den smager sindsygt godt til diverse retter med kål, som får en let og frisk krydret smag 🙂

sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande og steg kålen ved høj varme. Drys krydderiblanding på og smag til med salt og peber.
  • Pisk imens æggene i en lille skål.
  • Hæld æggemassen på panden over kålen og skru ned for varmen. Steg nogle minutter og vend æggekagen. Steg færdig på den anden side.
  • Læg æggekagen på en tallerken og drys med flager af parmesan. Du kan bruge en kartoffelskræller til at lave flager med.
Omelet parmigiano reggiano

Vil du have flere opskrifter med ost? Tilmeld dig Ostesnaks nyhedsbrev og få ny osteinspiration i din mailboks ca. en gang om måneden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*