Ostebord

Adventskalender: Vind oste til ostebordet

OSTEADVENTSKALENDER DEL 2.

Jul og ostebord hører sammen. En af mine juletraditioner er julefesten på mit arbejde, hvor hele familien er inviteret med til nogle hyggelige timer. Og traktementet består… naturligvis… af årets flotteste ostebord.

Ostebord

I denne uges konkurrence kan du vinde fire oste til et ostebord. Ostene sponserer Lactalis, der blandt andet står bag Président og Galbani. Jeg udvælger de fire oste, der tilsammen udgør et fint ostebord. Skriv en kommentar her på bloggen og fortæl hvem du gerne ville invitere til ostebord denne jul.

Ostebord

Rammerne er de samme som i sidste uge: Du kan deltage på bloggen, facebook og instagram. Næste lørdag trækker jeg lod om vinderen, som jeg kontakter direkte.

Brie de Meaux AOP

Held og lykke!

41 kommentarer

 1. Lilian Møller Jensen

  Jeg vil glæde min familie med et ostebord. Det dejlige oste der kan vindes kommer i selskab med hjemmelavet Danbo, hvid og blåskimmelost. Hjemmebagte knækbrød, lidt sødt og salt❤️

 2. Åse Lejbølle

  Håber jeg stadig kan nå det, for jeg trænger da vist til en venindeaften her hos mig ;-).

 3. Jeg ville invitere min søde kæreste med.

 4. Line Jakobsen

  Jeg ville invitere mine 3 veninder til hygge og ost 🙂

 5. Jeg vil invitere min søster på ostebord, fordi hun godt kan lide ost 🙂

 6. De er sørme allerede inviteret mine børn/svigerbørn kommer til jul og 1 juledag så det ville da bære lækkert med et fint ostebord

 7. Jeg vil lave et ostebord for min mand, datter og svigersøn

 8. Jeg vil lave et lækkert ostebord til min farmor, som har fødselsdag 1. januar – så skal hun ikke stå i køkkenet, men kan lade sig forkæle.

  Christine

 9. Anders Damgaard

  Min kone, børn og svigersønner.

 10. Eva Jørgensen

  min kæreste som elsker ost

 11. Jeg ville nyde ostene sammen med mine to store børn. At vi altid spiser ost de dage i julen, hvor vi ikke er inviteret ud, er en af de traditioner, som vi sammen har skabt, efter jeg blev alene med dem for 13 år siden 🙂

 12. Invitationen er allerede ude, for i min familie er ostebord en fast del af julen og vi skal samles 2. juledag.

 13. Dorthe Bille

  Jeg har flere venner som er vilde med ost. De skal helt sikkert have en invitation

 14. Jeg har et par veninder, der elsker ost LIGE så meget, som jeg. Hvis det var muligt, ville jeg invitere dem forbi… Det ER det nok ikke, for vi bor langt væk fra hinanden, så i stedet ville jeg dele dem med mine forældre, der også er ret glade for oste 😉

  kh Mai

 15. Miatilda Andersen

  Jeg ville invitere min søde kæreste. Han elsker også ost..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 16. Jeg ville invitere min familie på lækkert ostebord. 🙂

 17. Jeg ville invitere mine forældre og søskende. De seneste par år er vi begyndt at samles om tapas eller ostebord, og det er SÅ hyggeligt og lækkert!

 18. sonja zattlander

  ville være skønt:)

 19. Min skønne familie, da især mine forældre er store oste-elskere!

 20. Mine forældre som er verdens sødeste 🙂

 21. Jeg ville uden tvivl komme ostene i en hjemmelavet købmandskurv til mine forældre – vi skal for første gang holde jul hver for sig pga mit job som sygeplejerske på en skadestue, og derfor skal de forkæles an mas!!

 22. Katrine Gunnersen

  Min mand

 23. Den er nem 🙂 Det skal være min far. Han elsker ost og jeg plejer altid at gå i en oste butik og spørger efter deres ældste ost, når jeg er på udkig efter ost til ham 🙂

 24. Maja Fuglsang

  Vi har et vennepar som jeg rigtig gerne ville inviterer på oste/tapas-bord 🙂

 25. Min kæreste og jeg trænger til det lækreste ostebord uden baby 🙂

 26. Jeg ville tage dem med til Nytårsaften, i selskab med en masse gode venner 🙂 Tror er par lækre oste vil falde i rigtig god jord!

 27. Kim andrea

  Et par gode veninder og noget godt at drikke. Lyder så skønt!

 28. hele min familie elsker ost 🙂

 29. Else Jakobsen

  Jeg vil inviterer vores børn, for vi elsker ost , dejligt at sidde og hygge med og få en god snak , sammen med dejlig ost

 30. Jeg ville invitere min familie til et ostebord 🙂

 31. Lisbeth Wulff

  Jeg vil invitere vores gode venner, Betina og Brian

 32. Nogen gode venner der også er osteelskere, som tilbehør til en julefrokost mellem jul og nytår.

 33. Osten skal deles med min mand og vores børn. Vi er store ostespisere og har næsten glemt desserten til fordel for den gode ost. Jeg har netop genopdaget blåskimmelsovsen, så eventuelle rester vil blive brugt til middagsmaden.

 34. Min nye kæreste 🙂

 35. Jeg ville invitere min gamle forældre, som om muligt… er endnu mere glade for ost end jeg 😀

 36. Jeg vil nyde osten sammen med min dejlige datter og hendes kæreste,hvis jeg skulle være den heldige.

 37. Jeg ville invitere en af mine gode venner samt hendes kæreste og min gemal til ostebord. Det var nemlig sammen med hende, at vi lærte vores respektive kæreste/ægtefælle glæden ved at spise ost, og selvom de endnu ikke er klar til de stærkeste oste, så er de blevet meget ostetolerante i løbet af de seneste år ♥

 38. Jeg tror, at jeg vil invitere min Mor på oste bord.

 39. Berit Kielstrup

  Min mand vil blive forkælet

 40. Ida sejersen

  Jeg vil inviterere mine veninder Louise og Julie på ostebord/fødselsdags bord mellem jul og nytår. For fødselsdag skal der også være plads til ☺

 41. Jeg vil invitere min mand på ostebord i julen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*