Lille hapser med gorgonzola, lufttørret skinke og rosiner

Inspireret af hr. og fru Winthers (u)traditionelle tradition (læs mere her), måtte jeg finde ud af, hvad en blåskimmelost kunne udrette i denne kontekst. Og det blev så til disse små brød, som kan bruges som en lille hapser i tide eller utide. Egentlig var jeg godt tilfreds med resultatet. Rosinernes sødme harmonerede godt med det salte fra både skinken og osten.

Man kan naturligvis også “tømme køleskabet” og komponere andre små hapsere med andre ingredienser. God fornøjelse!

Min lille hapser med gorgonzola, serranoskinke og rosiner

Ingredienser:
1 lille skive brød
Lidt blåskimmelost, for eksempel gorgonzola
1 spsk rosiner
1 skive serranoskinke

Smør gorgonzola på brødet, drys med rosiner og læg skinken øverst. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

3 Comments

  1. De skønne blå oste 3. maj 2014 at 17:33 - Reply

    […] med): Blue Cheese Burger Klangen af ostetrio (små kugler med ricotta, gorgonzola og mascarpone) En lille hapser […]

  2. Charlotte 11. februar 2013 at 11:50 - Reply

    Bedste hapser jeg har smagt længe – mums mums
    Havde 6 gæster der var vilde med dem – og måtte senere på aftenen “producere” flere. Tak for en stor succes hilsen fra Charlotte

    • Ostesnak 11. februar 2013 at 20:12 - Reply

      Hej Charlotte,
      Tak for dine ord, det glæder mig, at du og dine gæster kunne lide dem. Har man en lille rest ost til overs, så er sådan nogle hapsere jo en god måde at bruge den på.
      Mange ostehilsner, Camilla

Skriv en kommentar