REKLAME
ADVENTSKALENDER DEL 4
OBS: Nyhed følger nederst i dette indlæg -> gå ikke glip af slutningen 🙂
I denne anderledes december måned, er vi nået til den sidste adventskalender, hvor du kan vinde min egen online osteskole: Kend din ost og få større osteglæde.
Den spritnye osteskole består af en række videoer, der giver dig vigtig osteviden og brugbar inspiration. Du får også en personlig ostelogbog med posten, som du kan bruge i processen til at blive mere bevidst om, hvad du smager – og til at sætte ord på. Og derudover får du sjove og anderledes smageøvelser, så du kan smage på det hele selv (osten må du dog ud og anskaffe).
Osteskolens ‘pensum’
Osteskolen giver dig en grundig introduktion til ostenes finurlige univers, og vi kommer forbi ostefremstilling, oprindelsesbeskyttelse og smag, før vi dykker ned i seks ostetyper, som du efterfølgende får ‘lektier’ i.
Afslutningsvis lærer du at mestre ostebordets kunst (fra planlægning til servering), og jeg viser dig, hvordan jeg anretter tre forskellige osteborde.
Videoerne kan du se, når det passer dig, og du kan følge osteskolens moduler i dit eget tempo.
Du kan læse mere om osteskolen her.
Sådan deltager du!
Skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvilken osteviden du ville ønske, at du havde. Jeg trækker vinderen onsdag den 23. december. Vinderen får direkte besked og bliver også offentliggjort i en kommentar her på indlægget.
Du kan øge dine deltagerchancer ved også at deltage på Facebook og Instagram – men kun én gang hvert sted.
Held og lykke!
Og nu til en nyhed, hvis du er til mere ostesjov og -viden
Jeg vil invitere dig til en ostefest ovre i den helt nye Facebookgruppe ‘Os der er vilde med ost’. Her mødes ostefans i alle afskygninger og deler passionen for en god ost. Du kan nørde ned i detaljer, blive underholdt eller blot nyde et flot ostebillede i ny og næ. Jeg har sat mig for bordenden og smider en gang i mellem et emne eller spørgsmål på bordet, men ellers er gruppen et ostecommunity, hvor DU kan være med til at sætte fokus på et bestemt ostetema, som du brænder for.
Hop over i gruppen med det samme og klik på ‘Bliv medlem af gruppen’.
Og til allersidst vil jeg takke dig for at have fulgt med i Ostesnaks adventskalender i år!
Glædelig jul til alle!
Vinderen er fundet, og det blev Jesper J., der deltog både på bloggen, Facebook og på Instagram. Til lykke og god fornøjelse! 🙂
Jeg ville gerne vide mere om historien bag ostetyper fra forskellige lande. Hvordan er man endt med at lave dem som man gør, og hvorfor har man valgt lige den tilgangsvinkel?
Jeg ville ønske jeg vidste mere om specielt de danske oste. jeg mener vi skal støtte lokal produktion, og kan du ikke det så i hvert fald dansk produktion. Vi er dygtige til at lave ost i Danmark, men jeg savner meget viden på dette punkt. Er stor ostespiser og ved faktisk ikke om der f.eks laves veganske oste i Danmark. Der er nemlig flere veganere og børnebørn med laktoseintolerans i familien