SPONSORERET INDLÆG / REKLAME / I SAMARBEJDE MED ARLA UNIKA/BOSKA

Vi slutter dette års adventskalender af med uundværligt ostegrej. Er du glad for smeltet ost? Læs videre!

Ostesnak adventskalender

Måske så du indlægget her på bloggen om en camembert bagt i en såkaldt ‘cheese baker’? Vupti har du i løbet af 15-20 minutter lavet en ostefondue, som alle omkring bordet kan få glæde af. Men også andre ostetyper kan smelte og fornøje.

Cheese Baker

Denne ‘cheese baker’ er en porcelænsskål med låg, der står på en fod med plads til et fyrfaldslys. Udover at hygge ved bordet, holder lyset også osten varm og smeltet, så længe der er ost tilbage.

Ostesnak adventskalender

Den kommer fra Boska og bliver i Danmark forhandlet af Arla Unika, der også sælger den i deres webshop. Med cheese bakeren følger også Rød Løber fra Arla Unika, som du kan bage, hvis du skulle blive den heldige vinder.

Ostesnak adventskalender

Sådan deltager du

Har du lyst til at vinde din helt egen ‘cheese baker’ samt Rød Løber, skal du skrive en kommentar herunder, hvori du skriver hvilken ost eller ostetype, du plejer at bruge til at smelte i din madlavning. Det kan være lige fra osten på en pizza til den klassiske ostefondue.

Du kan også deltage på facebook og på instagram – men kun én gang hvert sted. Jeg trækker vinderen fredag den 28. december. Jeg kontakter vinderen direkte og offentliggør det også her på bloggen.

Ostesnak adventskalender
Ostesnak adventskalender

Til sidst vil jeg ønske jer alle en glædelig jul!

Opdateret januar 2019: Alle kommentarer er desværre blevet væk i overgangen til nyt tema på blog-gen. Derfor er det også faldet ud, at konkurrencen er slut, og vinderen har fået direkte besked.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!