Tredje søndag i advent

OSTEADVENTSKALENDER DEL 3
SPONSERET INDLÆG/REKLAME

Jeg ved ikke, hvordan du har det. Men jeg synes, der er meget at se til i juletiden. Dejlige arrangementer og hyggelige forberedelser til juleaften. Men det giver også en vis travlhed. Og derfor er jeg sikker på, at denne uges præmie falder på et tørt sted for mange: Tapas for to. Nemt og godt!

Tapas fra Klingenberg

Tapas fra Klingenberg Ost & Delikatesser

I november åbnede Kasper Østergaard sin tredje oste- og delikatessebutik i Rødovre Centrum. De to første ligger i Middelfart og Odense. Men udover at være Danmarks første kæde af ostebutikker, så har Kasper også nogle spændende tanker for 2018. Her kan man få ost i abonnement, og det er også her, han åbner Ostekælderen CPH, som bliver et levende showroom/modningskammer for professionelle (fx restauratører, kokke og tjenere).

Klingenberg

Sådan vinder du tapas for to

Du skal være opmærksom på, at hvis du vinder, skal du hente præmien i butikken i Rødovre, Odense eller Middelfart.

Svar på spørgsmålet: Hvem vil du dele din tapas-anretning med?
Skriv dit svar nedenfor. Du kan også deltage på facebook og instagram (herved øger du dine vinderchancer, men du kan dog kun deltage én gang hver sted).

Jeg trækker vinderen lørdag den 23. december, og vinderen får direkte besked (og bliver også nævnt på bloggen / facebook / instagram).

Fortsat god tredje søndag i advent!

 

Billederne af Kasper og tapas-anretningerne er venligst udlånt af Klingenberg

Tapas fra Klingenberg Adventskalender-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *