Fjerde søndag i advent

OSTEADVENTSKALENDER DEL 4
SPONSERET INDLÆG/REKLAME

Juleaften og fjerde advent på én og samme tid! Det betyder, at vi er kommet til den sidste runde af adventskalenderen på Ostesnak i år. Og finalens præmie er intet mindre end en Global ostekniv!

Global ostekniv og ost

Du genkender jo nok Globals karakteristiske mønster – men kender du historien bag de japanske knive? Det gjorde jeg ikke, før jeg begyndte at researche på dem. I 1983 fik en japansk designer, Komin Yamada, stillet den ‘lille’ opgave at designe intet mindre end verdens bedste kniv. Og der fulgte et næsten grænseløst budget med. Knivene skulle være så gode, at både professionelle kokke og amatører gladeligt ville have dem i køkkenskufferne.

Resultatet blev knive lavet ud af ét stykke stål dekoreret med de genkendelige prikker på et ergonomisk håndtag. Her kan du læse mere Globalknivenes særlige fremstilling og kendetegn.

I serien er også en ostekniv, og det er den, du har mulighed for at vinde i denne uge. Kniven er skarp og har de store huller, der gør den særdeles velegnet også til bløde oste. Vejledende udsalgspris er 699,95 kr.

 

Global ostekniv

Vil du gerne vinde en Global ostekniv?

Hvis du kunne tænke dig en Gloabl ostekniv på dit ostebord, så skal du blot fortælle mig, hvilken ost, du allerhelst vil skære med ostekniven.
Skriv dit svar nedenfor. Du kan også deltage på facebook og instagram (herved øger du dine vinderchancer, men du kan dog kun deltage én gang hver sted).

Jeg trækker vinderen lørdag den 30. december, og vinderen får direkte besked (og bliver også nævnt på bloggen / facebook / instagram).

Til sidst vil jeg blot ønske dig en GLÆDELIG JUL!

Adventskalender-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *