GIVE AWAY / KONKURRENCE
I år er der tre lys i fødselsdagsosten, og det skal vi naturligvis fejre. Tre år med Ostesnak! Du kan derfor vinde fire lækre oste, som er sponseret af Lactalis.
Skriv en kommentar (her på bloggen, på facebooksiden eller instagram) hvor du fortæller hvilken ost, du er allermest pjattet med i øjeblikket.
Jeg trækker lod blandt alle kommentarer – og kontakter den heldige vinder mandag den 28. september.
Held og lykke!
PS. Jeg er selv ret pjattet med comté (som den på billedet). 🙂
Tillykke til Ostesnak. Jeg elsker næsten al ost, så det er lidt svært, men en af mine favoritter er Vesterhavsosten.
Tak skal du have. Ved godt det kan være næsten umuligt at vælge blot én 🙂
Tillykke med de tre år. Spændende læsning
Tak, Tove. Hvilken oste holder du mest af i lige nu?
Gouda med brændenælder har været fast på bordet over hele sommeren. Lige nu står der så Rød Prima Donna på indkøbslisten. Var til en fødselsdag hvor den blev serveret i nogle små rugbrødssandwich sammen med avokado, marinerede rødløg og basilikum, smagte superlækkert.
Det lyder afsindigt delikat! Mums.
Jeg er helt vild med goganzolla, som jo bare har en masse smag
Gorgonzola er skøn, så det forstår jeg godt.
Tillykke med de 3 år. Jeg var til reception og fik en fantastisk brændnældeost, som må siges at være en favorit. Jeg ved bare ikke hvilket mærke det var 🙁
Lyder dejligt. Det har måske været en hollandsk gouda med brændenælder…?
tillykke med de tre år. jeg er ikke til oste men min mand elsker hvis der ikke er ost så tro han skal død,han kan ikke få den stærk nok
Tak skal du have. Ja, sådan oste findes jo også! 🙂
Åhhhrhh Ja… i øjeblikket er det fynsk rygeost, jeg savler over. Knald-god på friskbagte squashboller… og super skønt i dressing 😀
Tillykke med fødselsdagen… er der virkelig allerede gået så lang tid ?? 😀
Tiden flyver – det er faktisk lidt utroligt. Jeg smagte i sidste uge en creme af rygeost rørt med friskost. Dét var også ret lækkert…
Jeg er stadigvæk forelsket i Vesterhavsosten fra Thise.
Jeg synes den smager SÅ fantastisk. Rund, mild, kraftig, nøddeagtig – og bare helt vildt godt. Fantastisk til sensommerens marmelader. Har prøvet med en hyben-havtornmarmelade, små brændenældekiks – og så et stykke Vesterhavsost… Det er mums!
Det lyder også lækkert med den lille anretning, du beskriver. Og havtorn kan man jo plukke netop nu…
OST OST OST! Jeg vil gerne vinde!!!
‘Ost ost ost, ja vi vil ha’ ost’ 🙂
Gouda og Brie er et sikkert hit her . Skæreosten er altid i køleskabet men bruger nu meget tilfældigt lige der, med hvad der er på tilbud. Og tillykke med de 3 år
Tak skal du have, Kirsten. Og velkommen til bloggen, hvis du er ny her.
Enten Gule Kristian fra Kristiansminde, eller en klassisk Manchego. Mums, jeg tror, jeg skal en tur i køleskabet… :o)
Det lyder som en god idé, Marlene.
Stort tillykke med de 3 år, det er jo altid en fornøjelse at følge med her, når man, som jeg er storforbruger af ost i alle afskygninger, lige fra de helt milde flødeoste over til krasbørstige sataner som lugter og smager en lille smule af flodhestebur 🙂
Min yndlingsost lige for tiden er Picon Del Valle, som jeg har været heldig at få fat i, i Irma’s delikatesse, men har nu også været gennem hele arla Unika sortimentet og der er nu også nogle gode imellem. Den seneste Rød Løber, kunne godt være med på flodheste holdet, den var rimelig skarp må man sige, men god.
Til gengæld i det lidt mildere hjørne, der et jeg glad for den italienske fontina ost, som jeg også har været heldig at få fingrene i, det er ikke så tit.
Og så lige morgen osten, et par skiver gammel havn på nybagt brød, det er i orden.
Ser frem til at læse endnu flere gode indlæg om ost her på bloggen.
Bedste Hilsner
Søren, broedet.dk | gourmand.dk | smoerrebroedet.dk
Tak, Søren, ost og nybagt brød er altid en dejlig ting. Og diversiteten i ostene, som du nævner, viser jo netop hvor svært det er at vælge kun én!
Tillykke med de 3 år 🙂
Brie går man aldrig fejl af, og det spiser jeg
Min yngste på 8 elsker mugost
og min mand gerne en fætter meget kras
Tak Charlotte. Herligt at høre, at hele familien har deres egen favorit. Og ikke mindst, at den otte-årige er med i osteklubben.
Stort tillykke med de tre år!
Der er simpelthen så mange gode oste, at det næsten er umuligt at udpege en favorit, men generelt er jeg rimelig vild med en god, lagret cheddar – gerne bare for sig selv som snack, men også i madlavningen 🙂
Tak for din kommentar, Maiken. Ja, det er svært at vælge én – det er jeg heller ikke i stand til 🙂
Tillykke med de 3 år med super gode oste 😉 Le Bleu fra Président er nok min favorit – smager dejligt !
Tak, Lis. En stemme på de blå oste – I like!
Jeg er ret vild med Tomme de Savoie
Det forstår jeg ganske godt, Linda!
Tillykke med de 3 år.
Her er vi vilde med gouda oste
Tak Lone. Og så er gouda god både på ostebordet og i madlavningen. 🙂
Tillykke med de 3 år!
Min ynglings ost lige nu er faktisk en 6% mellem lageret fra den lokale ostehandler, ved ikke lige hvor den er fra men, den er dælme god!
Tak Jakob. En god ostemad er også en stor nydelse!
Tillykke med de 3 år. Min yndlings ost er Mont-d’Or .
Hej Anders,
Jo, og så er Mont d’Or-sæsonen jo netop startet. Håber alt går dig godt!
Mange hilsner, Camilla
Tillykke med bloggens fødselsdag, : ) Jeg elsker Le Bleu fra Président, den har en meget rund og mild smag, så lækker. <3
Tak Pia, ja, den er god. Også i selskab med en sød frugt- eller bærkompot.
Tillykke med Bloggens fødselsdag.
Jeg er ret glad for Manchego – nok også fordi, at jeg synes Tapas i alle afskygninger er så fin en servering og der går den ost bare rent ind.
Venlig hilsen
Jette
Tak, Jette. Kunne ikke være mere enig 🙂
Jeg elsker en ung brie… hvis det bare til en hurtig mad. Jeg kan faktisk li’ det meste ost, men jeg er bare ikke god til at eksperimentere.
Bøffel mozzarella er også en af mine favoritter.
Stort tillykke med de 3 år.. <3
Tak skal du ha’. Oste kan netop det hele – både mild smag og mere smag. Hver ting til sin tid, vil jeg mene.
Tillykke med de 3 år 🙂 Jeg glæder mig til at følge bloggen de næste 3 år også.
I øjeblikket er jeg rigtig glad for manchego, altså udover skarpe blåskimmeloste, som jeg jo altid er vild med 🙂
Uhhmmmm ja, manchego og blå oste er jeg altså også ret glad for… Og det er vist en kronisk tilstand…
Det er vel nok et skønt billede! Tror jeg skal vise det til gemalen, så han ved, hvordan jeg vil fejres til næste fødselsdag 😀
Tillykke med blogfødselsdagen! Altså, min yndlingsost er den røgede gouda fra Naturmælk, men derudover er jeg inde i en periode, hvor jeg craver milde tenderende til mediumstærke hvidskimmeloste (enten smørmilde eller nogle, der har lidt kant, som man kan kombinere med lidt bærkompot)
God idé at fejre sin egen fødselsdag med en fødselsdagsost. Osten skal vist være en anelse større for at få plads til lidt flere lys! tihi.
Tillykke med alle 3 år. Det er en fornøjelse at følge ostenes verden og din færden
Min yndlingsost for tiden er Morbier. Jeg elsker at sidde og bide i de forskellige smage på hver side af asken – og fornemme den mildere og lidt friskere smag fra eftermiddagsmælken øverst og den mere kompakte smag fra formiddagsmælken under asken
Og så er historien bare SÅ god med osten lavet på hhv formiddags- og eftermiddagsmælk
Tak, Dikte. Ja, Morbier er et spændende bekendskab med både smag og en god historie. Og dét er jo netop essensen af ostens forunderlige verden 🙂