GIVE AWAY / KONKURRENCE
I år er der tre lys i fødselsdagsosten, og det skal vi naturligvis fejre. Tre år med Ostesnak! Du kan derfor vinde fire lækre oste, som er sponseret af Lactalis.

Ostesnak fylder tre år

Skriv en kommentar (her på bloggen, på facebooksiden eller instagram) hvor du fortæller hvilken ost, du er allermest pjattet med i øjeblikket.

Jeg trækker lod blandt alle kommentarer – og kontakter den heldige vinder mandag den 28. september.

Held og lykke!

PS. Jeg er selv ret pjattet med comté (som den på billedet). 🙂

 

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 20. september 2015Categories: KonkurrenceTags: ,

50 Comments

  1. Betty Jacobsen 27. september 2015 at 13:24 - Reply

    Tillykke til Ostesnak. Jeg elsker næsten al ost, så det er lidt svært, men en af mine favoritter er Vesterhavsosten.

    • Ostesnak 27. september 2015 at 13:42 - Reply

      Tak skal du have. Ved godt det kan være næsten umuligt at vælge blot én 🙂

  2. Tove 27. september 2015 at 12:41 - Reply

    Tillykke med de tre år. Spændende læsning

    • Ostesnak 27. september 2015 at 13:42 - Reply

      Tak, Tove. Hvilken oste holder du mest af i lige nu?

  3. Heidi R. 27. september 2015 at 09:58 - Reply

    Gouda med brændenælder har været fast på bordet over hele sommeren. Lige nu står der så Rød Prima Donna på indkøbslisten. Var til en fødselsdag hvor den blev serveret i nogle små rugbrødssandwich sammen med avokado, marinerede rødløg og basilikum, smagte superlækkert.

    • Ostesnak 27. september 2015 at 13:41 - Reply

      Det lyder afsindigt delikat! Mums.

  4. Rene Agergaard 24. september 2015 at 18:54 - Reply

    Jeg er helt vild med goganzolla, som jo bare har en masse smag

    • Ostesnak 24. september 2015 at 18:56 - Reply

      Gorgonzola er skøn, så det forstår jeg godt.

  5. Dorthe Bille 24. september 2015 at 10:51 - Reply

    Tillykke med de 3 år. Jeg var til reception og fik en fantastisk brændnældeost, som må siges at være en favorit. Jeg ved bare ikke hvilket mærke det var 🙁

    • Ostesnak 24. september 2015 at 10:52 - Reply

      Lyder dejligt. Det har måske været en hollandsk gouda med brændenælder…?

  6. åse langholm 24. september 2015 at 06:03 - Reply

    tillykke med de tre år. jeg er ikke til oste men min mand elsker hvis der ikke er ost så tro han skal død,han kan ikke få den stærk nok

    • Ostesnak 24. september 2015 at 06:08 - Reply

      Tak skal du have. Ja, sådan oste findes jo også! 🙂

  7. Pia H 23. september 2015 at 15:54 - Reply

    Åhhhrhh Ja… i øjeblikket er det fynsk rygeost, jeg savler over. Knald-god på friskbagte squashboller… og super skønt i dressing 😀

    Tillykke med fødselsdagen… er der virkelig allerede gået så lang tid ?? 😀

    • Ostesnak 23. september 2015 at 18:46 - Reply

      Tiden flyver – det er faktisk lidt utroligt. Jeg smagte i sidste uge en creme af rygeost rørt med friskost. Dét var også ret lækkert…

  8. Katrine Gunnersen 22. september 2015 at 18:17 - Reply

    Jeg er stadigvæk forelsket i Vesterhavsosten fra Thise.
    Jeg synes den smager SÅ fantastisk. Rund, mild, kraftig, nøddeagtig – og bare helt vildt godt. Fantastisk til sensommerens marmelader. Har prøvet med en hyben-havtornmarmelade, små brændenældekiks – og så et stykke Vesterhavsost… Det er mums!

    • Ostesnak 23. september 2015 at 18:45 - Reply

      Det lyder også lækkert med den lille anretning, du beskriver. Og havtorn kan man jo plukke netop nu…

  9. Sara 22. september 2015 at 11:33 - Reply

    OST OST OST! Jeg vil gerne vinde!!!

    • Ostesnak 22. september 2015 at 15:26 - Reply

      ‘Ost ost ost, ja vi vil ha’ ost’ 🙂

  10. Kirsten Aakerman 21. september 2015 at 20:42 - Reply

    Gouda og Brie er et sikkert hit her . Skæreosten er altid i køleskabet men bruger nu meget tilfældigt lige der, med hvad der er på tilbud. Og tillykke med de 3 år

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:52 - Reply

      Tak skal du have, Kirsten. Og velkommen til bloggen, hvis du er ny her.

  11. Marlene J 21. september 2015 at 19:06 - Reply

    Enten Gule Kristian fra Kristiansminde, eller en klassisk Manchego. Mums, jeg tror, jeg skal en tur i køleskabet… :o)

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:33 - Reply

      Det lyder som en god idé, Marlene.

  12. Søren 21. september 2015 at 16:40 - Reply

    Stort tillykke med de 3 år, det er jo altid en fornøjelse at følge med her, når man, som jeg er storforbruger af ost i alle afskygninger, lige fra de helt milde flødeoste over til krasbørstige sataner som lugter og smager en lille smule af flodhestebur 🙂

    Min yndlingsost lige for tiden er Picon Del Valle, som jeg har været heldig at få fat i, i Irma’s delikatesse, men har nu også været gennem hele arla Unika sortimentet og der er nu også nogle gode imellem. Den seneste Rød Løber, kunne godt være med på flodheste holdet, den var rimelig skarp må man sige, men god.

    Til gengæld i det lidt mildere hjørne, der et jeg glad for den italienske fontina ost, som jeg også har været heldig at få fingrene i, det er ikke så tit.

    Og så lige morgen osten, et par skiver gammel havn på nybagt brød, det er i orden.

    Ser frem til at læse endnu flere gode indlæg om ost her på bloggen.

    Bedste Hilsner
    Søren, broedet.dk | gourmand.dk | smoerrebroedet.dk

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:33 - Reply

      Tak, Søren, ost og nybagt brød er altid en dejlig ting. Og diversiteten i ostene, som du nævner, viser jo netop hvor svært det er at vælge kun én!

  13. Charlotte Hansen 21. september 2015 at 16:03 - Reply

    Tillykke med de 3 år 🙂

    Brie går man aldrig fejl af, og det spiser jeg
    Min yngste på 8 elsker mugost
    og min mand gerne en fætter meget kras

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:27 - Reply

      Tak Charlotte. Herligt at høre, at hele familien har deres egen favorit. Og ikke mindst, at den otte-årige er med i osteklubben.

  14. Maiken Bundgaard 21. september 2015 at 15:44 - Reply

    Stort tillykke med de tre år!
    Der er simpelthen så mange gode oste, at det næsten er umuligt at udpege en favorit, men generelt er jeg rimelig vild med en god, lagret cheddar – gerne bare for sig selv som snack, men også i madlavningen 🙂

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:26 - Reply

      Tak for din kommentar, Maiken. Ja, det er svært at vælge én – det er jeg heller ikke i stand til 🙂

  15. Lis Vinter 21. september 2015 at 10:16 - Reply

    Tillykke med de 3 år med super gode oste 😉 Le Bleu fra Président er nok min favorit – smager dejligt !

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:23 - Reply

      Tak, Lis. En stemme på de blå oste – I like!

  16. Linda 21. september 2015 at 09:31 - Reply

    Jeg er ret vild med Tomme de Savoie

    • Ostesnak 21. september 2015 at 20:22 - Reply

      Det forstår jeg ganske godt, Linda!

  17. Lone 20. september 2015 at 19:08 - Reply

    Tillykke med de 3 år.
    Her er vi vilde med gouda oste

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:11 - Reply

      Tak Lone. Og så er gouda god både på ostebordet og i madlavningen. 🙂

  18. Jakob 20. september 2015 at 17:17 - Reply

    Tillykke med de 3 år!
    Min ynglings ost lige nu er faktisk en 6% mellem lageret fra den lokale ostehandler, ved ikke lige hvor den er fra men, den er dælme god!

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:10 - Reply

      Tak Jakob. En god ostemad er også en stor nydelse!

  19. Anders Damgaard 20. september 2015 at 16:19 - Reply

    Tillykke med de 3 år. Min yndlings ost er Mont-d’Or .

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:09 - Reply

      Hej Anders,
      Jo, og så er Mont d’Or-sæsonen jo netop startet. Håber alt går dig godt!
      Mange hilsner, Camilla

  20. pia sroka 20. september 2015 at 15:29 - Reply

    Tillykke med bloggens fødselsdag, : ) Jeg elsker Le Bleu fra Président, den har en meget rund og mild smag, så lækker. <3

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:08 - Reply

      Tak Pia, ja, den er god. Også i selskab med en sød frugt- eller bærkompot.

  21. Jette Rosendal 20. september 2015 at 15:22 - Reply

    Tillykke med Bloggens fødselsdag.
    Jeg er ret glad for Manchego – nok også fordi, at jeg synes Tapas i alle afskygninger er så fin en servering og der går den ost bare rent ind.
    Venlig hilsen
    Jette

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:08 - Reply

      Tak, Jette. Kunne ikke være mere enig 🙂

  22. Miatilda A. 20. september 2015 at 14:26 - Reply

    Jeg elsker en ung brie… hvis det bare til en hurtig mad. Jeg kan faktisk li’ det meste ost, men jeg er bare ikke god til at eksperimentere.
    Bøffel mozzarella er også en af mine favoritter.

    Stort tillykke med de 3 år.. <3

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:07 - Reply

      Tak skal du ha’. Oste kan netop det hele – både mild smag og mere smag. Hver ting til sin tid, vil jeg mene.

  23. Pernille 20. september 2015 at 13:34 - Reply

    Tillykke med de 3 år 🙂 Jeg glæder mig til at følge bloggen de næste 3 år også.

    I øjeblikket er jeg rigtig glad for manchego, altså udover skarpe blåskimmeloste, som jeg jo altid er vild med 🙂

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:06 - Reply

      Uhhmmmm ja, manchego og blå oste er jeg altså også ret glad for… Og det er vist en kronisk tilstand…

  24. Piskeriset 20. september 2015 at 13:19 - Reply

    Det er vel nok et skønt billede! Tror jeg skal vise det til gemalen, så han ved, hvordan jeg vil fejres til næste fødselsdag 😀

    Tillykke med blogfødselsdagen! Altså, min yndlingsost er den røgede gouda fra Naturmælk, men derudover er jeg inde i en periode, hvor jeg craver milde tenderende til mediumstærke hvidskimmeloste (enten smørmilde eller nogle, der har lidt kant, som man kan kombinere med lidt bærkompot)

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:06 - Reply

      God idé at fejre sin egen fødselsdag med en fødselsdagsost. Osten skal vist være en anelse større for at få plads til lidt flere lys! tihi.

  25. dikte post 20. september 2015 at 12:30 - Reply

    Tillykke med alle 3 år. Det er en fornøjelse at følge ostenes verden og din færden
    Min yndlingsost for tiden er Morbier. Jeg elsker at sidde og bide i de forskellige smage på hver side af asken – og fornemme den mildere og lidt friskere smag fra eftermiddagsmælken øverst og den mere kompakte smag fra formiddagsmælken under asken
    Og så er historien bare SÅ god med osten lavet på hhv formiddags- og eftermiddagsmælk

    • Ostesnak 20. september 2015 at 21:04 - Reply

      Tak, Dikte. Ja, Morbier er et spændende bekendskab med både smag og en god historie. Og dét er jo netop essensen af ostens forunderlige verden 🙂

Skriv en kommentar