SPONSERET INDLÆG

Vi ved alle, at revet ost er prikken over i’et, når det kommer til en varm pastaret eller andre varme retter. Det er nemt at have en pose med revet ost i køleskabet , og det har jeg også indimellem (men HUSK at købe en ordentlig kvalitetsost 🙂  ). Men jeg holder nu mest af at rive min ost selv.

Peili rivejern

Vind et flot rivejern

Nu har du chancen for at vinde denne skål med rivejern og låg fra Zone Denmark. Rivejernet indgår i et bredt sortiment af skåle, der bærer navnet Peili. Jeg har fået lov til at finde tre vindere, der får sådan en skål med rivejern med posten. Se længere nede, hvordan du deltager.

Peili rivejern

 

Flere funktioner på én gang

Peili-skålene har vundet flere designpriser, blandt andet den anerkendte reddot award, hvor dommerne havde denne kommentar til det danske skål/tallerken-koncept:

Minimalist lines pair with visually appealing materials to lend Peili its distinctive appearance.

Tanken bag er, at skålene både kan bruges til både at forberede maden i, servere den og opbevare resten. Dvs. du kan rive osten, sætte skålen på bordet og gemme resten i køleskabet bagefter til næste gang.

Peili betyder i øvrigt ‘spejling’ på finsk – og det refererer til den blanke inderside, som skålen har. Ydersiden er derimod mat.

Peili rivejern

Og så kan du også bruge låget til at servere lidt ostebrud eller -hapser på.

Peili rivejern

 

Sådan gør du

Skriv en kommentar til dette indlæg og fortæl om du river din ost selv eller du køber den revet. (Skriv også gerne hvilke oste du bruger som revet ost).

Jeg trækker lod og finder de tre vindere den 10. marts. Du kan også deltage på facebook og på instagram. Alle vindere kontakter jeg direkte, og du kan efterfølgende på Ostesnaks kanaler se, hvem har vundet.

Held og lykke!

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 24. februar 2017Categories: KonkurrenceTags: , , , , ,

11 Comments

 1. Cecilie Christensen 21. marts 2017 at 15:57 - Reply

  Jeg river selv og holder mest af at rive en lækker pecorino:)

 2. Ann-Sophie 1. marts 2017 at 16:45 - Reply

  Jeg river selv og det er oftest parmesan! 🙂

 3. Malene H B 26. februar 2017 at 21:29 - Reply

  Jeg river selv, og det er det parmasan jeg har i fryseren. Får levering hver sommer fra familie der har været i Italien. 1/2 kg af alm. og 1/2 kg lageret parmasan… mums! 🙂

 4. Camilla Kirstine 26. februar 2017 at 00:46 - Reply

  Det ville jeg da elske at kunne hive frem fra skabet! Jeg river nemlig ALTID min egen ost. Jeg synes det smager langt langt bedre end hvis jeg køber den revet og på den måde bestemmer jeg også selv helt præcis hvilken slags ost jeg vil anvende ift. hvilken smag jeg ønsker at tilføje en ret etc. Jeg har stort set revet ALLE former for ost efterhånden (såfremt det er muligt). Men især er jeg glad for at rive en røget cheddar med chili og bruge den i diverse mexi-inspirerede retter. På en tærte der mangler et spicy twist eller på en pizza parret med chorizo og jalapenos. Parmesan river jeg sjældent, da jeg synes at opleve, at smagen bliver langt bedre når jeg brækker den i stykker i stedet 🙂

 5. E. Dam 25. februar 2017 at 18:02 - Reply

  Det er jo lettere at læse om tingene, end at gøre dem selv.
  Alle poserne med revet ost i supermarkederne kan man sælge til mig.
  Men ok, jeg er med.
  Måske mit oste-liv nu skal i ny retning.

 6. Jesper Olsen 25. februar 2017 at 10:25 - Reply

  Jeg river selv min ost oftest parmesan, og denne “riveskål” vil pynte på et hvert bord.

 7. Mette M 24. februar 2017 at 20:02 - Reply

  Jeg køber ofte en hård ost som jeg ikke kender og så river vi den… indtil videre altid med succes..
  En provolone er dog en stor succes udover de vanlige cheddar, elementaler og parmesan

 8. Kirsten Aakerman 24. februar 2017 at 18:08 - Reply

  Køber oftest færdig revet. Men ville da elske denne når man kan gemme det i skålen. Sikker på det stadig er mere frisk. Og ja bruger revet ost oven på ovnretter, kolde salater, og pasta

 9. Pia M Hansen 24. februar 2017 at 15:09 - Reply

  Jeg river selv bryder mig ikkre om det der er revet det er tørt

 10. Pia Merete Eriksen 24. februar 2017 at 14:24 - Reply

  Jeg bruger en del Parmesan, og jeg river det selv.

 11. John Ost 24. februar 2017 at 14:14 - Reply

  Blev bare så lækkersulten efter parmesan mums da jeg så billederne. Nå men jeg jeg river selvfølgelig min parmesan selv, en del forskellige andre oste, lige fra Mols, Danbo, Ementhaler, Gouda m.m.fl. afhængig om det er til lasagne, mexifood, chips, saucer, ristede flutes m.v. Køber faktisk kun reven ost til pizzaer.

Skriv en kommentar