Ostesnak konkurrence

Fødselsdag og konkurrence på Ostesnak

KONKURRENCE
Sommerferien er for længst slut, flyttekasserne er flyttet (omend dog ikke pakket helt ud), så NU er det tid til at vække Ostesnak op efter sin sommerdvale. Det er i disse dage fire år siden, min blog kom til verden – og det skal traditionen tro fejres med en konkurrence.

Ostesnak konkurrence

Osten på årets fødselsdagsbillede er en langres AOP, en skøn fransk rødkitost, der har et snirklet ydre og en cremet midte. I midten er en fordybning, som dannes da osten ikke vendes særlig tit under modningen.

Ostesnak konkurrence

VIL DU VINDE FIRE OSTE?
Kunne du tænke dig at smage langres-osten samt tre andre dejlige oste sponseret af Lactalis, så skal du deltage i konkurrencen. Skriv en kommentar nedenfor med hvem du vil invitere på ostebord, hvis DU bliver den heldige vinder. Mandag den 3. oktober trækker jeg lod. Jeg kontakter vinderen direkte og skriver det også her på bloggen. Du kan både deltage her på siden, på facebook og på instagram. Sæt igang! 🙂

Ostesnak konkurrence

15 kommentarer

 1. Louise Thomsen

  Jeg ville helt klart invitere min loge i anledningen af min (oste elskeren over dem alles) fødselsdag. De sætter også pris på god ost.

 2. Bodil von Seelen

  Fredag aften elsker min mand og jeg at spise gode oste med dejlig vin….både rød og hvid….og lækkert brød.

 3. Camilla Hovej

  All de dejlige folk som kommer til vores kobber bryllup om et par uger 🙂 Der skal da være ost på bordet, når der er fest 🙂

 4. Jesper Olsen

  Jeg ville invitere nogle venner til en oste smagning med godt brød og god italiensk vin.

 5. Camilla Kirstine

  Stort tillykke!

  Jeg ville invitere min dejlige storebror på ost og vin 🙂

 6. Jeg ville invitere mine gode veninder til ost og rødvin!

  • Hej Clara,
   Jeg har nu trukket vinderen – og det blev dig! Jeg sender dig en mail med nærmere info, så jeg kan få din adresse til at sende dig ostene.
   Til lykke!
   Mange hilsner Camilla

 7. Vibeke Helsinghoff

  Jeg ville invitere min mand og hans 2 sønner til det lækre ostebord – det er vores yndlingsmad, og det kan jo være, der er noget i æsken, vi ikke har smagt 🙂

 8. Jesper Olsen

  Jeg ville invitere nogle venner til ostebord, lidt godt brød og et glas vin eller to.

 9. Camilla Hoplen

  Uuhhmmm vil dele med gode venner.
  Dem jeg også deler med når tiden er klar til Mont D’or

 10. Jeg vil invitere min mand til hygge

 11. Jeg vil invitere min kæreste til fingerflet og et glas vin og noget godt brød.. Og ost! Mens alle vores børn sover trygt! 😉

  Tillykke med bloggen! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*