REKLAME
ADVENTSKALENDER DEL 2

(11. december: Konkurrencen er slut. De tre heldige er Vibeke H., der deltog her på bloggen, Boghunden, der deltog på Instagram og Martin M., der deltog i Facebookgruppen. De har alle tre fået direkte besked).

 

Nu blev det tid til endnu en udgave af Ostesnaks adventskalender, og som lovet er der mere ost at vinde – faktisk er der tre ostepræmier på højkant i denne uge.

 

Ugens ostepræmie kommer fra Lactalis

Bag det lidt ukendte navn Lactalis (er du i tvivl om, hvordan det udtales, så tænk på ‘slagter Lis’) gemmer sig en fransk familieejet virksomhed. Siden farfar i 1933 lavede de første camembert, er det gået stærkt, og Lactalis er faktisk verdens største mejeriselskab i dag. Blandt de mange mejerier er også små gårdmejerier i Alperne.

Denne uge kan tre heldige vinde en ostekasse, der i et snuptag kan laves til et lækkert ostebord til hverdag eller fest. Hver kasse indeholder:

 • Président Brie Gourmet: Her har mejeristerne leget med kulturerne i osten og skabt en brie på pasteuriseret mælk men med mere smag end sædvanligt
 • Økologisk Prima Donna: Rød Prima Donna er blevet økologisk. Denne udgave er også lagret en anelse kortere tid, og det giver en mere blød og cremet konsistens
 • Galbani Gorgonzola Cremoso: Den cremede og milde gorgonzola, som italierne selv holder mest af. (Og så er en rest af osten på en pizza eller i en pastasauce også godt!)

 

 

Sådan vinder du en ostekasse

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle, hvilket navn passer bedst til økologisk Prima Donna: ‘Grøn Prima Donna’ eller ‘Økologisk Prima Donna’?

Du kan deltage på flere måder – og hvert svar giver et lod i konkurrencen, men du kan kun deltage én gang hvert af følgende steder:

 • Skriv en kommentar her på blogindlægget
 • Deltag i Ostesnaks Facebookgruppe (kræver du er medlem, gruppen er gratis)
 • Deltag på Ostesnaks Facebookside
 • Sidst men ikke mindst på Ostesnaks Instagramprofil

Jeg trækker lod på fredag den 10. december. Vinderen får direkte besked, og det bliver også skrevet på de enkelte kanaler.

 

 

 

Held og lykke! 🤞

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 5. december 2021Categories: KonkurrenceTags: , , , , , , ,

8 Comments

 1. Mette jensen 6. december 2021 at 11:58 - Reply

  Grøn Prima Donna.

 2. Mette 5. december 2021 at 16:23 - Reply

  Grøn primadonna

 3. Vibeke Helsinghoff 5. december 2021 at 15:22 - Reply

  Åh, de oste vil jeg gerne vinde <3 .
  GRØN Primadonna

  • Ostesnak 11. december 2021 at 11:51 - Reply

   Hej Vibeke,
   Til lykke, du har vundet de tre oste fra Lactalis. Jeg sender dig også en mail, da jeg har brug for din adresse + mobilnummer for at få ostene sendt til dig.
   Mange glade ostehilsner
   Camilla

 4. Louise Adelholm 5. december 2021 at 15:10 - Reply

  Grøn Prima Donna! 🙂

 5. Ragnhild Vanderskrog 5. december 2021 at 11:50 - Reply

  Grøn Prima Donna selvfølgelig

 6. Birgitte Svenstrup 5. december 2021 at 08:14 - Reply

  Den skal hedde: Grøn Prima Donna det klinger bedst

 7. Helle Dybdal 5. december 2021 at 07:56 - Reply

  Grøn prima donna

Skriv en kommentar