REKLAME / SPONSORERET INDLÆG
ADVENTSKALENDER DEL 1

‘Jeg vil gerne have en cheeseburger uden ost’, plejede min yngste at sige, når familien skulle have burger. Det er godt nok mange år siden, men ‘fredagsburger’ er fortsat på hitlisten hjemme hos os.


Vind burgerbogen – læs nedenfor hvordan du deltager


Verdens bedste burgere

Verdens Bedste Burgere

Jeg var derfor spændt på at se burgerbogen, som Steen Larsen gik og arbejdede på. Jeg kender Steen fra Danske Madpublicister, og vi fik en god snak om ost i burger. For som alle ostefans ved, er ost jo ikke bare ost.

Verdens bedste burgere

Bogen er blevet utrolig flot med de mange appetitlige og sanselige billeder skudt af fotograf Bjarni B. Jacobsen.

Og til min store glæde har Steen valgt forskellige oste i sine mange opskrifter.

Verdens bedste burgere

Bogen er fyldt med opskrifter på samlede burgere og på deleelementer fra bøffer, dressing & saucer, toppings, rubs & marinader, brød samt tilbehør. Der er noget for enhver smag: I vegetarafdelingen af opskrifter finder vi fx linsebøffer og flækærtebøffer, i kødafdelingen er der både klassiske burgerbøffer men også mere eksotiske varianter som fx marokkanske sardinbøffer, kængurusteaks og bug-bøffer (med melorme)

Verdens bedste burgere

Steens baggrund som lærer fornægter sig ikke, og med bogen får man en hel værktøjskasse og viden om burgerens DNA og tips til det gode burgerværksted.

Sådan deltager du i konkurrencen

Muusmann Forlag udlodder TRE bøger i denne konkurrence. Kunne du tænke dig at vinde dit eget eksemplar af Verdens Bedste Burgere, skal du skrive en kommentar til dette indlæg. Fortæl hvad din favoritburger indeholder (glem ikke osten 🙂 ).

Du kan også deltage på facebook og på instagram  – men kun én gang hvert sted. Jeg trækker de tre vindere fredag den 6. december 2019. Vinderne får direkte besked, og jeg offentliggør det også her på bloggen.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 1. december 2019Categories: KonkurrenceTags: , , , , , , ,

5 Comments

 1. Ostesnak 6. december 2019 at 14:47 - Reply

  VINDERNE ER FUNDET.
  Til lykke til Søs, der deltog på Facebook, og til Maria D. og Tina B.M., der deltog på Instagram.
  Til jer andre: Håbet er ikke ude endnu – ny adventskalender ruller på søndag!
  Mange ostehilsner Camilla

 2. Irene 2. december 2019 at 14:30 - Reply

  Cheddar, mayo, pulled pork og rødløg

 3. Nada Cay 2. december 2019 at 13:43 - Reply

  Er faktisk nok mest vild med veggie-burgere hvor ‘bøffen’ kan bestå af alt fra flækærter og kikærter til revet kartoffel. Der skal selvsagt noget sødligt, syrligt, sprødt og fedt i også, som f eks en salsa eller en relish, syltede rødløg og agurker, en hjemmerørt mayonnaise, nogle gange lavet med en krydderurteolie og så skal der helst blåskimmelost i, for at få smæk på umamismagen.

 4. Astrid 1. december 2019 at 17:18 - Reply

  Det anhænger af, hvor og hvornår, men hvis brødet og kødet er af god kvalitet, så er jeg altid glad, for så er alt andet bare ekstra.

 5. Mette 1. december 2019 at 16:48 - Reply

  Jeg fik en skøn skøn burger i Fra krig; Kyllingebøf, carmabert ost og syltetøj. Vildt vildt lækkert!

Skriv en kommentar