Ostesnak fylder fem år

FØDSELSDAGSKONKURRENCE: Vind fem oste!

I disse dage er det fem år siden, de første regelmæssige blogindlæg kom på Ostesnak.dk. Når jeg kigger tilbage på historierne fra den spæde start, ser jeg en buket af blandede blomster. Der er mange opskrifter og inspiration til at sætte ost sammen med fx vin og øl. Men der er også mange indlæg om en given ostetype eller en anden slags fortælling fra en af mine oplevelser med ost. Og sådan er det faktisk stadig i dag.

Ostesnak fylder fem

Min tanke med bloggen har nemlig ikke ændret sig: Det gør mig stadig glad, hvis jeg kan bidrage med enten lidt inspiration til at bruge ost eller viden om ostene. Men hvad gør egentlig DIG allermest glad at læse her på Ostesnak? Hvad vil du helst have? Opskrifter eller historier – eller begge dele?

Sådan vinder du ost

Du deltager i konkurrencen om at vinde en ost for hvert år Ostesnak har eksisteret – dvs fem oste i alt. Ostene er venligst sponseret af Lactalis (bl.a. Président og Galbani).

Skriv en kommentar herunder og fortæl om du helst vil have:

  1. opskrifter (inspiration)
  2. ostehistorier (viden)
  3. både opskrifter og ostehistorier

Jeg trækker lod blandt alle kommentarer søndag den 1. oktober 2017. Vinderen får direkte besked. Du kan også deltage via mine sider på facebook og instagram.

PS. Du er velkommen til at komme med helt konkrete forslag, hvis der er noget bestemt, du gerne vil læse om (= bonusinfo til mig – og ikke en del af konkurrencen :-))

 

Held og lykke!

 

GeorginerOstesnak fylder fem

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *