Konkurrencen er slut – den heldige vinder blev @hannesbo45, der deltog på Instagram. Hun har fået direkte besked.
Reklame (præmierne er sponsoreret af Président og Ostesnak)
‘Og det skete i de dage, at for 12 år siden så en osteblog dagens lys…’
Den gang var bloggen min kreative legeplads, hvor jeg skrev det, jeg havde lyst til og tog nogle billeder. I begyndelsen skete der ikke noget. Men stille og roligt fik bloggen læsere – altså udover mine allernærmeste 😃.
Årene er gået, bloggen har efterhånden fundet sin egen stil og tone – og ikke mindst sit eget nysgerrigt nørdede fokus. Men jeg skriver stadig, hvad jeg har lyst til at skrive om, og nyder stadig at tage billederne.
Fra blog til Ostesnak-univers
For 12 år siden stod bloggen ret alene, kun flankeret af en Facebookside. Jeg delte alle mine blogindlæg på min personlige Facebookside, men med omtanke på, at andres osteinteresse måske ikke var så stor som min, så stoppede det ret hurtigt.
I dag er bloggen en del af mit digitale osteunivers, der både tæller en Facebookside, Facebookgruppe, Instagramside, LinkedIn-side, nyhedsbreve, julekalender, online osteskole, webshop, hjemmeside osv.
Men bloggen er stadig min foretrukne kanal. Jeg elsker at have tid nok. Lave en kop kaffe, og forsvinde ud af researchens mange stier på jagt efter ny osteviden.
Og dét skal fejres!
Fødselsdagskonkurrence
Traditionen tro fejrer vi ostebloggens fødselsdag med en konkurrence.
I år kan du vinde fem oste fra Président OG et Ostesnak-træbræt lavet af egetræ fra et gammelt spisebord.
Sådan deltager du i konkurrencen
Du deltager ved at skrive en kommentar herunder og fortæller, hvornår på dagen du nyder ost allermest. Altså hvilken ostestund er den allerbedste? (For mig er det fx som snack før middag).
Skriv din kommentar senest fredag den 4. oktober, hvor jeg trækker lod og finder en vinder. Vinderen får direkte besked.
Du kan også deltage på Ostesnaks andre platforme
Øg dine vinderchancer ved også at lægge et lod i kurven på Facebooksiden, i Facebookgruppen eller på Instagram.
“Ost og rødvin” til aftensmaden sammen med lidt “tapastilbehør”. Man snakker så godt til langsom mad.
Stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🌷🥰
Jeg er mest til ost når jeg er rigtig sulten. Så det er ofte om eftermiddagen, hvor det gerne må være som snacks.
Men hvis jeg har fået en god middag, så foretrækker jeg at få ost til “dessert” fremfor dessert.
Hej Camilla!
Min allerbedste oatestund er om morgenen sammen med hjemmebagt rugbrød eller brød bagt i Rømertoffen.
Kh Ulla
Ps. Sikke da en sej gul ostebil du har🤩😘
Ingen morgen uden dansk ost hos mig, om aftenen er det mere de italienske og de franske der trækker.
Nyder ost hver gang 😉 som en hyggesnack når jeg kommer hjem fra job
Som pensionist har jeg mulighed for at nyde ost når jeg vil. Mine foretrukne tidspunkter er dog som en del af morgenmaden. men jeg nyder dog også forskellige slags oste som en form for dessert/aften snak gerne med et glas god italiensk rødvin til.
Fredag eftermiddag, efter en lang arbejdsuge. Når man lander hjemme, og er enige om at finde noget god ost, en god vin eller champagne, og så sætte sig på terrassen, med tanke på at vi ikke skal nå mere den dag. Det giver en indre ro, som er ubeskrivelig.
Elsker ost til frokost, men i det hele taget. Godt at smovse i ost🌞
Hej Camilla
Hjertelig til lykke med oste jubilæet.
Som osteelsker må det blive 24 – 7, ost har den store fordel, at man kan servere alt muligt tilbehør lige fra oliven, syltede ingefær til grønt og chokolade, kun fantasien sætter grænser. Med et godt hjemmebagt brød, bliver det ikke bedre, det skulle da lige være med et glas rødvin til.
Hej Camilla.
Jeg tillader mig at omformulere “Perikles” til,. “Hvornår smager en ost bedst”?……..Hver gang! Og det må være mit motto.
Tak for en god blok.
Bedste stund er som dig, før aftensmaden, især når jeg er hjemme ved min far. Så står ved køkkenbordet og skærer og spiser sammen
Tillykke ned de 12 år 🇩🇰
Jeg spiser ost til min morgenmad hver dag, men jeg nyder nok mest den ost jeg spiser sidst på eftermiddagen på hverdage – når jeg kommer hjem fra arbejde.
Det er umuligt at vælge ost er altid godt
Stort tillykke med jubilæet 🇩🇰 – du har virkelig gjort en stor og flot indsats for udbredelsen af kendskab til ost – mange tak! Som dig nyder jeg også gerne ost som snack før middagen (og meget gerne en gruyere), men sandelig også en god skæreost som fx Jens Langkniv på mit morgenbord – og en hyggelig lørdag aften med et udvalg af oste og rødvine er altid velkommen.
Jeg er mest glad for min aftensnack lige før sengetid, Dels fordi der er ro, og sdels fordi snacken altid består af ost.
Til lykke Camilla med de 12 år som osteblogger 🇩🇰. Nyder at læse dine beretninger om dine ostebesøg rundtom.
Jeg nyder både min skæreost om morgenen og et par ostesnacks sidst på eftermiddagen.
Tillykke med 12 år. Håber på mange flere gode oste år.
Spiser ost hver dag, året rundt. Ristet rugbrød med brie og blødkogt æg står øverst en søndag morgen.
Tillykke med de 12 år 🇩🇰. Jeg bliver nødt til at sige, at hver gang, jeg spiser ost, er den bedste stund 🧀
Som et dejligt aftensmåltid med en god rødvin til 😋 🍷 🧀 💚
Om aftenen. Kan rigtig godt lide ost i aftensmaden.
På verdens bedste rundstykker i weekenden
Ingen morgenkaffe uden ost, og også gerne til frokost, og jeg elsker allermest ost og rødvin.
Kh. Hanne Asmussen . 🥰
Må man sige: altid? Nej, det er jo for nemt. Så mit svar er, når jeg udvælger lige netop dét stykke ost, der skal på dagens første måltid, sidst på formiddagen, når lækkersulten er størst og smagsløgene skarpest.
Jeg nyder ost om morgenen , ost til et glas bobler om eftermiddagen og endelig ofte som dessert.
Jeg gik lowcarb for 5.pr siden, da jeg fik konstateret diabetes, og ost er heldigvis en god fødevare i den forbindelse, så jeg spiser masser af god ost hver formiddag 😋
Tillykke med det!
Jeg nyder det som eftermiddagssnack