KONKURRENCEN ER SLUT.
______________________
Reklame @Tavola Mia (præmierne er sponsoreret)
Sidste søndag i advent. De foregående tre uger har det handlet om oste og andet spiseligt til bordet. Nu er turen kommet til det, som ostene og tilbehøret serveres i – for det er ikke lige meget, hvordan de smukke oste anrettes og serveres. Denne uges præmie er håndmalede italienske porcelænsfade og skåle til – måske – dit ostebord?
Håndmalet porcelæn fra Tavola Mia
Tavola Mia betyder ‘mit bord’, og bag det italienske navn finder du Gitte Sonnenborg Bakke. Hun er ildsjælen med det skarpe og stilsikre blik for holdbare og unikke glas, tallerkener, bestik, fade og andet, der kan dække et smukt bord.
Hun køber fra italienske producenter, der primært sælger til toprestauranter verden over. At produkterne er tiltænkt restauranter betyder også, at de kan komme i opvaskemaskinen og i mikroovnen.
Gitte har den fineste butik på Gammel Kongevej 141, men hvis man ringer eller skriver til hende, sender hun gerne til resten af landet. Tjek også hendes inspirerende instagram ud.
Vind porcelænsfad og skål
Skal dine oste og måske oliven serveres på dette flotte fad og smukke skål? Det er der to heldige, der får muligheden for.
Du deltager i konkurrencen ved at skrive i en kommentar herunder, hvad du vil servere på fadet eller i skålen, hvis du vinder.
Du kan deltage på flere måder – og hvert svar giver et lod i konkurrencen, men du kan kun deltage én gang hvert af følgende steder:
- Skriv en kommentar her på blogindlægget
- Deltag i Ostesnaks Facebookgruppe (kræver du er medlem, gruppen er gratis)
- Deltag på Ostesnaks Facebookside
- Sidst men ikke mindst på Ostesnaks Instagramprofil
Jeg trækker lod lillejuleaften. De to vindere får direkte besked, ligesom jeg skriver vindernes navne her på indlægget.
Go – go – go!!!
PS.
Nu går det jo lige så godt, og selv om vi er ved vejs ende for adventssøndagene, så nupper vi altså en omgang konkurrence mere. Stay tuned – og tjek Ostesnaks kanaler igen næste søndag (1. juledag) – så venter der endnu en dejlig præmie…
Klart til en god variation af oste med tilbehør fx figenmarmelade men også til lækkert konfekt
Sikke flotte fad og skål !
Jeg vil komme syltede grønne græske figner i skålen. På fadet serverer jeg Delice de Bourgogne, rødkitost, Saint Agur og Vesterhavsost samt Møn kiks.
FX udvalg af charcuterie, hjemmelavede tapenader, oliven, fetacreme, vesterhavsost, et par unikaoste, fx gnalling, hjemmelavet sylt, lidt små kager, fx gateau marcel i ministørrelse…❤️…smuk baggrund, lækkert indhold!…og mange muligheder
Oliven og dejlige oste
En blåskimmel i midten og brunkager rundt om
Der skal naturligvis et godt mix af lækre oste på det flotte fad – og i skålen valnødder eller oliven
Både hårde og bløde pakker må det blive til på fadet, altså både cheddar, brie, en fast vesterhavsost og måske lidt blåskimmel til de modige. I skålen skal der være mine hjemmesyltede grønne tomater med vanilje og chili. Og i glasset ved siden af en portvin – eller en hvidvin.
Flot gevinst, som skal fyldes med mine yndlingsoste – en blanding af skimmel- og hårde oste. Skålen skal fyldes med lækkert tilbehør
Flot gevindst til juleiosten ❤️
Hvor er det smukt❤️ jeg elsker oste, og jeg er VILD med keramik, så jeg vil bruge det så ofte som muligt ❤️
Ej så smukt det er det ska fyldes med gl. Knas, Vesterhavs ost, skimmelost, æblerøget cheddar, lækre syltede nødder og masser af oliven og frugt
Lækker gevinst.
Glædelig jul
Jeg har lige handlet lækkerier hos Ostebordet, så jeg har masser af ost til de lækre fade
Sikke smukke fade! Jeg ville servere bløde oste, der kan skæres med en trækniv for st undgå at hakke ned i fadet. Det kan selvfølgelig nok godt tåle en rigtig kniv, men lyden af kniv-mod-keramik er hård og ikke rar i mine ører Så en mode brie, camembert, blå oste skal på fadet og min hyldeblomst-sylt i den lille skål. (Hylde-sylten er lavet af et gennemkog og hak af de blomster&citroner, saften har trukket på.)