I mit netværk af amerikanske osteinfluenter opstod idéen om at hylde gedeosten, nu hvor sæsonen for gedeost er skudt i gang. Man kan få gedeost året rundt, men på nogle mejerier (små gårdmejerier fx) er sæsonen netop startet nu, hvor gedekiddene stavrer rundt på markerne (og modergederne er begyndt at give mælk). Typisk er gedeostene mere cremede om foråret.

Frisk gedeost
Mit opslag var denne lille hapser

Collab på instagram

Idéen var enkel: Læg et billede på instagram den 24. april, 9 AM CT. Det kunne være en opskrift eller ‘pairing’.

Billederne og tankerne bag var naturligvis ret forskellige, som du kan se nedenfor. Jeg vil invitere dig til at dykke ned i de enkelte instagramprofiler, hvor du også kan læse deres tekst om gedeosten.

Tag på online osteskole!

Kend din ost og få større osteglæde!

Published On: 26. april 2019Categories: GedeostTags: , , , ,

Skriv en kommentar