Din ostestund

Vinderen af ostestunden er fundet

Tak for jeres billeder., som I enten har sendt til mig eller uploadet på instagram (#ostesnak og #minostestund). Det har været hyggeligt at se de mange flotte – planlagte som improviserede – ostestunder.

Alle deltagere er indgået med et lod hver, og via random.org har jeg trukket en vinder. Den heldige er Martin Villumsen, som allerede har modtaget en mail fra mig. Til lykke! Der er fire oste på vej til dig!

Jeg har samlet alle billederne her, så alle kan nyde dem – og hvem ved – måske blive inspireret?!

Jan Peter Aursnes, der står bag den norske blog www.osteperler.no nød Murianengo, en italiensk blåskimmelost fra Val di Susa i Piemonte. Den laves kun i sommermånederne og har en lidt skarp smag, fortæller han.

Murianengo

 

Martin Villumsen fra bloggen rigeligtsmor.dk har længe taget tilløb til at lave en Mont d’Or i ovnen, og “mums hvor var den bare lækker..” Den blev bagt i ovnen med lidt hvidvin og rosmarin, serveret med lidt hjemmebagt knækbrød og pærekompot med rosmarin. Sådan!

Mont d'Or

 

Bag tasterne på bloggen Winthermad står Fru Winther, hvis hjerte (også) banker for ost. Her er en hapser med rugbrød, rucola, gedeost og et hint af hvidløg. Intet mindre end #bedsteøjeblikidag.

Rugbrød med gedeost og rucola

Hvad beskriver dette billede bedre end #bedstetidspunktisupermarkedet, #hvadskalmanvælge og #baregivmigenafhver.

Foran ostehylden

 

mann1390 (Astrid) nød en Castello Alps Selection Hirten med hjemmebagt grydebrød og rødvin:

Min ostestund

-og ost med solbærkompot og kiks:

Min ostestund

 

Anni Hoptrup har uploadet dette kreative ostebord, hvor ostetallerkenen fortæller en hel historie!

Min ostestund

 

Marianne Hansen har uploadet en række skønne ostebilleder – det er helt ok, hvis dine tænder løber i vand:

Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund Min ostestund marianneshansen

 

Tine Boye har haft fingrene i norske Jarlsberg og en Morbier:

Min ostestund Min ostestund

 

Og sørme om ikke jeg genkender denne ost og denne dug – det er vist min søn, der var lidt hurtig med mobilen, da jeg tog julebillederne… hmmmm…. 🙂

Min ostestund

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*