Nuance Rondel

Vind en osterondel til ostebordet

SPONSORERET INDLÆG / GIVEAWAY

Der er noget ekstravagant over en osteklokke, hvor ostene ligger klar lige til at servere. Da jeg arbejdede på min ostebog sidste år, havde jeg lånt en gammel glasklokke, som jeg håbede, vi kunne bruge på et af billederne. Men det lykkedes desværre ikke at tage et billede, der viste klokkens elegance og tidløshed til fulde.

Til gengæld har Nuance lanceret en osterondel, som jeg har fået lov at udlodde til en af bloggens læsere.

Nuance Rondel

Den er designet af René Hougaard, som har rådført sig med Grand Fromages Jens Lindberg. Tanken bag den praktiske osteklokke er, at man både kan opbevare sine oste i den og servere ostene på den. Og så kan alle delene skilles ad og komme i opvaskemaskinen.

Nuance Rondel

Hvis du kunne tænke dig at vinde denne rondel, så skal du skrive en kommentar her til indlægget og fortælle, hvilke oste der ville ligge i din osterondel, hvis du vinder den. Du kan også deltage på min facebookside og på min instagramside. Jeg trækker lod blandt alle kommentarer den 22. marts, hvorefter F&H, der står bag Nuance, sender en osterondel til vinderen.

Nuance Rondel

Held & lykke!

 

44 kommentarer

 1. sonja zattlander

  sådan en kunne jeg godt tænke mig at vinde:)

 2. Gitte Irene Seloy

  Åh, der skal da være brie, mild os, stærk ost, kommenost, “mug-ost”, ost med chili i. 🙂

 3. Line Jakobsen

  lækkert.. jeg elsker ost! På min ville der ligge en mild skæreost, en stærk skæreost, en kommen skæreost og en god brie 🙂

 4. Mai Odgaard

  OH! Der ville være en Vesterhavsost og min yndlings bløde, lækre ‘blå ost’, som vi kalder den, fra Skæve Mejeri, og så den der lækre ret fantastiske ost fra Ingstrup Mejeri, måske hedder den Klosterosten, den ligger i hvert fald og hygger sig nede i kælderen på Vrejlev Kloster – og dén er god! Hvis min far og mor kommer på besøg, ville der nok også ligge en bresse bleu OG en god, hård ost med valnødder eller brændenælde 🙂

  Kh Mai O.

 5. Gitte Gladilåget Nielsen

  en blød Dop Perla, Gorgonzola og fransk hvidskimmel Tomme Blanche

 6. Min mand er vild med brie og jeg selv elsker en rigtig god stærk ost, meget gerne med kommen.
  Så de to slags skal helt sikkert med

 7. Ditte Christine

  Altså nu er jeg ikke engang selv til ost, men er sikker på at mine forældre ville elske sådan en lille en! Er sikker på at min far ville forpeste den med alle former for grimme oste der kan få selv den stærkeste mand til at græde haha 🙂

  • Og så er det jo absolut også en fordel, at man kan sætte låget på bagefter og spærre den liflige aroma inde!!! 🙂

 8. Altså, det er lettere at skrive hvilke oste der IKKE vil være at finde på rondellen, nemlig Stilton osten og alle de andre i blåskimmelostefamilien. Jeg elsker al ost, men lige netop denne type ost, må jeg med skam erkende, kommer aldrig på min hitliste;)

  • 🙂 må jeg ikke have lov til at udfordre dig? Tag en skive hårdt ristet rugbrød, en lille smule af en ikke for kraftig blåskimmelost (fx Le Bleu) og dryp lidt honning over. Dét smager ikke som jeg tror, at du tænker 🙂

 9. mette elkjær

  Jeg kan personligt ikke selv lide ost, men min derimod er helt vild med det. Osterondellen vil derfor gå til hende, sådan hun kan ligge sine oste derpå.

 10. Den er smart. Jeg ville lægge brie, gouda og myseost.

 11. Camilla Nyegaard

  Sådan noget som blåskimmeloste, camambert og brie

 12. Maria Ørum

  Der vil ligge bornholmsk danablue, president brie og en 45% skæreost

 13. Daniella Lind

  Jeg ville nok vælge ”Ananas osten”, nogle stærke økologiske og en Castello 🙂

 14. Camilla Hovej

  Jeg ville nok vælge en Castello Creamy White, en fætter kræs fra Them og den røde PrimaDonna 🙂

 15. Jutta Hillersborg

  2 slags brie en skæreost 45 % og en en roquefort mums

 16. Tina Hoven

  Der vil ligge alverdens oste, jeg er nemlig vil med ost.
  Der kunne ligge økologisk danablue, franske brie…

 17. Brita Johansen

  DER SKAL VÆRE EN BRIE. EN SKÆREOST OG EN SMØREOST.

 18. Manchego i så mange udgaver som jeg kan finde den i 😉

 19. Pia M Hansen

  Helt klart en brie en alm ost og så danablue. Den ville jeg gerne vinde

 20. Lisbeth Glud

  Det var dog en dejlig giveaway; lige til påskebordet – på min osterondel skal der ligge en god, fransk brie, en roquefort og en Cheddar; måske er der plads til mere?

 21. Lars Kragh

  På min osterondel skal der ligge daneblue , emmentaler .brie samt camenbert

 22. Hvor er den bare fed 🙂
  Og hvor lækkert at kunne have så mange forskellige oste varianter på samme bakke 🙂
  Jeg vil blandt andet servere emmentaler, brie og Manchego 🙂

 23. hvis jeg er så heldig, skulle der ligge nogle af disse skønne oste Især brie, camenbert, cheddar og gode danske ost

 24. Hey, skøn konkurrence.

  På min ville der ligge en lille rejse af oste:
  1 stykke mellemlagret Manchego fra Spanien
  1 stykke engelsk cheddar, 17 måneder, fra England
  1 stykke svensk skimmelost: Kvibille Gräddädel, som er slags mild gorgonzola-kusine der er ualmindelig god og lækker især sammen med kiks og økologisk smør, ja, fra Sverige

  <3 Krydser fingre!

 25. Anette Ninon

  Mine tænder løber helt i vand over at høre forslag til gode oste.
  Det skal være en roquefort, en brie, en camembert og en god fuldfed hollandsk ost.

 26. Jannie Schougaard Nielsen

  Min ville indeholde brie, port salut, gedeost og en smørbar ost med urter 🙂

 27. Eva Sørensen

  Der skal være Brie, Camembert, et udvalg af blåskimmel oste, en gede ost, en enkelt smørbar ting, feks en cremet hvidløgs ost.

 28. Hanne Skjødt jensen

  Især brie, camenbert, cheddar og gode danske ost

 29. Marlene Thue

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forære mine forældre osterondelen. De ELSKER begge al ost, men især brie er et kæmpe hit, og bliver spist i hvert fald et par gange om ugen. Jeg elsker også ost, men er selv mere til de faste til hårde oste, så det giver mening i stedet at forkæle mine forældre 🙂

 30. pia sroka

  Der skal ligge brieost, gammel ole, danablue og en mild danbo. 🙂

 31. Hej. Der vil helt sikkert komme til at ligge en skønsom blanding af lækre oste: camenbert, cheddar og gode danske oste.

  Og super fin fad og osteskærer.

 32. Jesper Olsen

  Når jeg ser på den kniv der er monteret på oste rondellen tror jeg ikke den kan klare faste/gule oste. Men stadigt en pryd for ethvert ostebord.
  Mvh.
  Jesper.

 33. Der skulle uden tvivl være lidt til syns- og smagssansen Farverige oste af forskellig konsistens samt lækkert tilbehør, eksempelvis; blåskimmel, en god lagret gul ost og en gedeost med figenkompot – det smager fantastisk.

 34. På min rondel skulle der helt sikkert ligge en gedeost. Jeg har først lige “opdaget” den og det er jo ikke mindre end gudespise. Desuden… en god lageret roquefort, gouda med pesto, “Gamle Ole” og sidst men ikke mindst Cheddar med Porter.

  Og så lige en indskydelse… samtidig vil jeg drømme mig tilbage til den grønne alpeost, der var i den der pakke med trekanter, der altid stod på bordet til jul, da jeg var barn 😀 Hvor blev den af??

  Mvh
  Pia H

  • Tja, den grønne alpeost, den er vist gemt godt af vejen i dag…

  • Grøn alpeost kan man skam stadig få. Den er bare ikke grøn længere, men smagen er den samme. Jeg troede også at den var forsvundet, så selvom jeg længe havde haft lyst til at lave en ostecreme af blåskimmelost og alpeost, som min mormor lavede i min barndom, så havde jeg opgivet på forhånd.
   Men så pludselig en dag, så stod den lige der på hylden og smilede til mig blandt alle de andre Buko oste (rejesost, skinkeost, champignonost etc)

   Persille 🙂

 35. Jesper Olsen

  På min osterondel ville der helt sikkert ligge en eller to slags Brie, et stykke “helt sort” (en af Arla unikas blåskimmeloste), et stykke Gorgonzola.
  Kun fantasien sætter grænser for disse dejlige bløde oste som udover at passe til osterondellen også gør sig på et hvert ostebord.

  Med venlig hilsen.
  Jesper.

  • Og det giver også god mening at have flere slags af samme type fx blåskimmelost, for der er jo ganske stor smagsforskel på dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*