Ostesnak i nye klæder

Nu har Ostesnak fået nyt udseende igen, for jeg synes ikke, at det tema jeg valgte gav et godt overblik over bloggens indlæg. Det håber jeg er bedre nu.

Hvad synes du? Har du gode forslag til forbedring?

2 kommentarer

 1. Maiken Bundgaard

  Jeg synes det nye udseende er meget bedre end det, der var før! Forsiden er rigtig pæn nu og væsentligt mere overskuelig. Hvis jeg skulle komme med et forslag til en lille forbedring, så ville det være super, hvis der stod datoer på indlæggene på forsiden. Det ville give et bedre overblik over, hvad der var det nyeste 🙂

  Men tak for en rigtig fin blog med masser af spændende ostesager! 🙂

  • Hej Maiken,
   Tak for dine kommentarer og for at du brugte tid på at kommentere! Det er en god idé med datoerne på forsiden, det vil jeg kigge på. Desværre er det ikke bare at klikke til 🙂 men det kan naturligvis fikses…

   Mange ostehilsener,
   Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*