Moderne-Mamma på tv

Moderne Mammas rejse – et rigtigt “osteeventyr”

Da klokken nærmede sig 21 i går aftes, steg spændingen og nervøsiteten omkring mig. Der var nemlig premiere på Moderne Mammas madprogram på TV 2 Fri, og mange var ganske spændt på at se den endelige udsendelse. Til stede var Mamma’erne og deres familier sammen med nogle af de mennesker, der har stået bag projektet.

Moderne-Mamma på tv
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Syv Mamma’er er med i TV-programmerne, heriblandt to nye. I alt otte programmer er optaget, og de bliver sendt på TV 2 Fri hver torsdag kl. 21.

At se de skønne italienske kvinder grine og snakke sammen, fik mig til at reflektere over den rejse, de har været på de senere år. Galbani står bag Moderne Mamma, som startede med 12 italienske kvinders familieopskrifter, der blev udgivet i en flot kogebog med personlige anekdoter og udtalelser. Kogebogen kunne man købe i supermarkederne, og den blev hurtigt til en af årets mest solgte kogebøger tilbage i 2010. At være med i en kogebog med egne opskrifter og billede er naturligvis en stor ting, og jeg husker deres glæde og stolthed, da bogen kom fra trykkeriet.

Senere kom en facebookside til og derefter endnu en kogebog. Men det allerstørste var vel alligevel nok, da nogle af dem for et par måneder siden lavede mad sammen – foran kamera vel at mærke. Nu skulle Moderne Mamma nemlig have sit eget madprogram på TV 2 Fri. En stor udfordring for ganske almindelige personer uden medietræning. Men de klarede det flot, og deres søde umiddelbarhed og glade naturlighed skinnede igennem i går, da programmet rullede over skærmen. Blandt publikum blev der grint og klappet undervejs. Jo, det var et stort øjeblik.

Aftenens tema var mad, når det skal gå stærkt – og Silvia, Ida og Gabriella lavede tre forskellige retter til netop den slags dage.

Hvis du fik muligheden for at lave dit eget TV-program, hvad skulle det handle om?  Mit skulle naturligvis handle om ost – måske kombineret med lidt yoga 🙂

2 kommentarer

  1. Pingback: Konkurrence - vind en Moderne Mamma kogebog - Ostesnak

  2. Pingback: Ricottais – min ”nye klassiker” | Ostesnak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*