Din ostestund

Konkurrence: Vis mig din oste-stund

Jeg ved godt, at mit osteforbrug ikke er helt gennemsnitligt. Det er trods alt nok de færreste børn, der som min ældste foretrækker Manchego og Mont d’Or i stedet for ostehaps og smøreost. Det er måske heller ikke helt kotumen, at gæsterne selv går i køleskabet for at kigge efter spændende ost, hvis der for en gangs skyld ikke er ost på bordet.

En ostestund

Men jeg er rigtig nysgerrig efter at høre, hvornår og hvordan I læsere nyder jeres ost. Så næste gang du spiser ost – uanset om det er tirsdag aften, hvor det planlagte aftensmåltid ikke helt rakte og osten sneg sig på bordet, den lille snack-stund eller det er den helt store gæstemenu med ostebord, så grib mobilen eller kameraet og tag et billede af det! Og del billedet på én af to måder:

1. Upload billedet på Instagram og hashtag det #ostesnak og #minostestund
eller
2. Send billedet til mig på camilla@ostesnak.dk

Gør det inden den 15. december, så deltager du i lodtrækningen om fire skønne oste til din næste ostestund.

Jeg håber I vil lege med! Alle billederne deler jeg her på bloggen – til inspiration og glæde for alle.

2 kommentarer

  1. Ostemadder spiser jeg hverdag på arbejde, og så glider der også engang imellem en ostemad ned til aftenskaffen.
    En gang imellem går vi så amok i ostehandlerens dejlige sortiment eller supermarkedets ditto, som oftest en fredag aften og spiser det helt store ostebord.
    Mange smagfulde hilsner Michael

    • Hej Michael, fredag aften og ostebord, dét kender jeg godt som en nem og skøn afslutning på en uge med fuldt program.
      Tak for din kommentar!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*