Konkurrence – vind en Moderne Mamma kogebog

Jeg har blogget om dem før (bl.a. her) og jeg gør det gerne igen. For her er tale om en gruppe skønne og farvestrålende kvinder med en passion for god mad. Italienske kvinder i alle aldre og med forskellige historier i baggagen, som er havnet her i Danmark. Også kendt som Moderne Mamma.

Moderne Mammas nye kogebog

Gennem mit arbejde har jeg lært dem at kende, mærket deres ægte begejstring for italiensk mad og deres iver for at give tips og opskrifter videre. Deres familieopskrifter er blevet til populære kogebøger, de seneste to år har de haft deres eget madprogram på TV 2 Fri – og nu er endnu en kogebog på gaden. Galbani, som står bag projektet Moderne Mamma har sponseret en kogebog, som en af Ostesnaks læsere nu får chancen for at vinde.

Moderne Mamma opskrift

Kogebogen består af enkle og velsmagende opskrifter garneret med små personlige introduktioner. Desuden rummer bogen tips til mammaernes yndlingsrestauranter og andre steder, man MÅ opleve i deres italienske hjemegn.

Moderne Mammas nye kogebog

FOR AT VÆRE MED I KONKURRENCEN skal du skrive en kommentar her med den italienske ost, du allerhelst vil have en ny opskrift på. Jeg trækker lod blandt kommentarerne, og med vinderens ost vil jeg udfordre mig selv og forsøge at finde en ny og anderledes måde at bruge osten på i en ret. Deadline for kommentarer er tirsdag den 30. juni 2015. Vinderen får en mail – og naturligvis en kogebog med posten.

Moderne Mammas nye kogebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *