Smagning

Kom til oste- og ølsmagning!

Den 13. november er jeg med til at lave en øl- og ostesmagning. Det er læserarrangement lavet i samarbejde med Spis Bedre, Jacobsen, Holmegaard og Président. Det var en fornøjelig affære, da vi lavede det for to år siden, og nu laver vi en lignende smagning.

Måske er det noget for en eller flere af bloggens osteglade læsere? Læs mere om arrangementet lige her.

Her pr. 29. september er arrangementet desværre udsolgt.

Ost og øl smager godt

3 kommentarer

 1. Louise Messeri

  Hej

  Jeg er på udkik efter en omgang “Ostesmagning” – der skal gives som en julegave til en rigtig oste-elsker (min far). Har I nogle gode erfaringer? Ostesmagning skal meget gerne være i form af et gavekort, som således gives i gave.

  På forhånd tak.

  Mvh
  Louise Messeri.

  • Hej Louise,

   Det er da den allerbedste idé. Jeg ville ønske, at jeg kunne pege på konkrete steder og datoer, men det kan jeg ikke. Jeg kan til gengæld foreslå dig at tjekke aftenskolerne ud og høre din nærmeste ostehandler, om de har kender til noget. Jeg har selv tænkt på at lave en ostesmagning for bloggens læsere til foråret, men jeg har ikke noget konkret på det endnu.

   Jeg håber, at det lykkes for dig. Alternativt kan du lave din egen ostesmagning til din far. Give ham et fint gavekort med en dato. Og til selve dagen købe spændende oste, gode drikkevarer og godt tilbehør (jeg hjælper gerne med forslag).

   Mange ostehilsner Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*