Ostesnak.dk

Dét kan du bruge ostesnak.dk til

Ostesnak.dk

Da jeg begyndte at blogge, var det for at fortælle alle mulige historier om ost. Det er stadig min primære tanke med bloggen, men efterhånden som indlæggene er kommet på bloggen, er min lyst til “noget mere” vokset. Og dét vil jeg gerne dele med dig!

Fanebladet “Spørg om ost” er stedet, hvor du kan stille spørgsmål om alt og intet – bare det har med ost at gøre 🙂

Fanebladet “Opskrifter med ost” er en liste over alle de opskrifter, der er på bloggen. Listen bliver længere – efterhånden som opskrifterne finder vej til bloggen.

Fanebladet “Ostelinks” arbejder jeg også løbende på. Her finder du links til officielle sider bag de kvalitetsbeskyttede oste, men der kan også komme links til andre sider, hvor der er fokus på ost.

Det er mit håb, at ostesnak.dk vil være et godt sted at starte, når du søger viden eller inspiration om ost. Glem ikke, at enhver kommentar eller idé er velkommen!

Mange ostehilsner,
Camilla

2 kommentarer

 1. Sejt med en dedikeret fan side for oste. Et engagement er svært at stoppe når først det tager fart og vokseværket på siden tolker jeg som om det går rigtig godt. Jeg ser frem til at komme på fornavn med endnu flere oste.

  Mir

  • Ostesnak

   Ja, når først man er ramt af begejstringen, så er der ingen vej tilbage 🙂 På genhør.
   Mange ostehilsner, Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Obligatoriske felter er markeret med *

*