Ostesnaks fødselsdagsgave til dig: Vind lækre oste

På nær en lille tyvstart, så er det i denne måned faktisk et år siden, at de første blogindlæg blev publiceret. Og det skal vi da fejre!

Ostesnak fylder et år

Derfor vil jeg finde fire skønne oste, som tilsammen udgør et lille ostebord. Og dem vil jeg sende til den heldige vinder.

Hvordan kan man så deltage i konkurrencen?, spørger du. Det kan du ved at skrive en kommentar til dette indlæg, om hvad DU gerne vil læse om på denne osteblog. Er det opskrifter, ostetips, nørdede ostehistorier eller….?? Måske er der en særlig ost, du godt kunne tænke dig at læse om. Sig frem.

Jeg trækker lod blandt kommentarerne fredag den 27. september kl. 12. Ostene er sponseret af Lactalis, og jeg har ikke udvalgt dem endnu – men måske har vinderen selv et ønske om en bestemt type ost…?

Hvis du har lyst til at bladre rundt i de forskellige indlæg, der er på bloggen for at (gen-)se nogle af indlæggene, så kan jeg fortælle, at jeg selv holder særligt af for eksempel det om ostehotellet i Frankrig, billedfortællingen om Manchego, gode råd om vin til ost – eller øl, historien om Roquefort eller det om bryllupskager af ost? Og alle opskrifterne finder du jo links til på siden med opskrifter med ost.

Tak fordi du læser med på bloggen, held og lykke!  og HIP HIP HURRA!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *