Lille hapser med gorgonzola, lufttørret skinke og rosiner

Inspireret af hr. og fru Winthers (u)traditionelle tradition (læs mere her), måtte jeg finde ud af, hvad en blåskimmelost kunne udrette i denne kontekst. Og det blev så til disse små brød, som kan bruges som en lille hapser i tide eller utide. Egentlig var jeg godt tilfreds med resultatet. Rosinernes sødme harmonerede godt med det salte fra både skinken og osten.

Man kan naturligvis også “tømme køleskabet” og komponere andre små hapsere med andre ingredienser. God fornøjelse!

Min lille hapser med gorgonzola, serranoskinke og rosiner

Ingredienser:
1 lille skive brød
Lidt blåskimmelost, for eksempel gorgonzola
1 spsk rosiner
1 skive serranoskinke

Smør gorgonzola på brødet, drys med rosiner og læg skinken øverst. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Guide til dit næste ostebord?

Få en køreplan til dit næste ostebord! (og modtag en ostemail i ny og næ direkte i din indbakke).

Skriv en kommentar