Året der gik: 2013 i osteperspektiv

Der er få timer tilbage af 2013, og jeg bliver altid en anelse nostalgisk her på årets sidste dag. “Opnåede jeg det, jeg ville i 2013?” og  “Hvad bringer 2014?” er nogle af de spørgsmål, som melder sig.

Jeg har derfor kigget tilbage på Ostesnaks år – og giver dig her mine egne (blog-)højdepunkter.

 

Året bød på nogle gode rejser – og der er jo altid ost at finde, når bare man kigger godt efter… I 2013 blev det blandt andet til:

– endnu et fascinerende besøg i grotterne under Roqueforts gader (klik på linket her eller på billedet for at læse indlægget):

Roquefort i grotten

 

– en jagt i bjergene efter en fransk ged og gedeost – dog med et uventet udfald:

Gedekid

 

– samt et mindblowing besøg i Californien:

Ost fra Cowgirl Creamery

 

Jeg ville dog ønske, at jeg også havde ligget i hælene på Tour de Frances felt gennem ostenes Frankrig:

Franske oste

 

I 2013 trådte jeg ud i det ukendte, da jeg kastede mig ud i at lave min egen ost – noget, som skal raffineres og udvikles i 2014…

.Hjemmelavet ost

 

– og min egen snaps:

Snaps til ostebordet

 

Rigtigt nørdet blev det, da jeg kiggede på engelske bryllupskager af ost:

Dartington fra The Cheese Shed

og på hvor hurtigt man kan spise en Livarot på 780 g (fransk rødkitost) (se videoen og få svaret):

Livarot ostefest

 

Og herudover har mange spændende oste krydset min vej i løbet af året, der gik – og mange af dem endte i en eller anden opskrift.

Velkommen til alle, der er kommet til bloggen i løbet af året. En stor tak til alle jer, som læser, kommenterer, vender tilbage til bloggen eller blot havnede her ved et tilfælde. Godt nytår til jer alle!

MÅ 2014 BERIGE JER MED MANGE OSTEOPLEVELSER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *